زیان انباشته بانک آینده که در صورتهای مالی 9 ماهه سال 1402، 284.5 هزار میلیارد تومان بود، که با رشد این زیان به رقم 318 هزار میلیارد تومان در عملکرد 12 ماهه سال گذشته رسید.
روز سهشنبه ۲۹ خرداد ماه ۱۴۰۳، مجمع عمومی عادی سالانه صاحبان سهام شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ماه ۱۴۰۲ با حضور ۸۹٫۵۵ درصد سهامداران در محل سالن تلاش برگزار شد.
هلدینگ «ومعادن» در سالهای اخیر سهام شرکتهای بزرگ معدنی و فولادی را برای کمک به تامین مواد اولیه زنجیره معدن تا فولاد را در پرتفوی خود قرار داده است. از طرف دیگر این هلدینگ پروژه های مختلفی را در زنجیره معدن و فولاد به صورت مشارکتی تعریف کرده تا ضمن سودآوری برای سهامداران در تامین مواد اولیه شرکت های معدنی و فولادی نیز موثر باشد.
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت کارخانجات تولیدی شهید قندی (بکام) امروز سهشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ و در ساعت ۱۵، با حضور ۷۷.۴ درصدی سهامداران، اعضای هیئتمدیره، حسابرس و بازرس قانونی شرکت، در استان یزد و در محل آمفیتئاتر کارخانه شهید قندی برگزار شده و تخصیص ۱۲۰ ریال سود به ازای هر سهم شرکت «بکام» مورد موافقت مجمع عمومی عادی سالیانه قرار گرفت.
شرکت «تجلی» توسعه معادن و فلزات اولین شرکت پروژهمحور بازار سرمایه ایران است که در سال ۱۳۸۸ تأسیس شد. سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات با در اختیار داشتن۵۷ درصد از سهام شرکت، معدنی و صنعتی چادرملو با ۱۷ درصد و معدنی و صنعتی گلگهر با ۱۴ درصد سهامداران عمده شرکت محسوب میشوند. ایده تشکیل یک شرکت پروژهمحور سهامی عام برای اولین بار در اسفندماه سال ۱۳۹۸ در هلدینگ سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات (ومعادن) با محوریت تکمیل پروژههای زنجیره فولاد از معدن تا نورد شکل گرفته است. این شرکت نهایتاً در سال ۱۴۰۰ توانست در بورس اوراق بهادار تهران، قابلیت معامله پیدا کند.
در این گزارش میخواهیم به جزییات مجامع عمومی عادی سالیانه، فوق العاده و عادی به طور فوق العاده چندین شرکت بورسی و فرابورسی و نیز مجامع صندوقهای سرمایه گذاری بپردازیم. کدام شرکتها و صندوقها این هفته(از تاریخ ۱۹ خردادماه تا ۲۵ خردادماه ۱۴۰۳) مجمع برگزار میکنند؟
سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات با سرمایهگذاری نزد ۱۸ شرکت بورسی به بهای تمامشده یادشده نقش مؤثر و به سزایی را در سرمایهگذاری بخشهای توسعهای و افزایش ظرفیت شرکتها موجود در صنعت سنگآهن و فولاد را ایفا کرده است.
شرکت «تجلی» با افزایش سرمایهای که انجام داد، با قدرت پروژههای خود را به پیش میبرد؛ البته این شرکت درصدد است تا پایان سال نیز یک افزایش سرمایه دیگر را برای این شرکت رقم بزند.
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت صنایع معدنی نوظهور کویر بافق در تاریخ 24 اردیبهشت ماه 1403 با حضور سهامداران و با موضوع استماع گزارش هیئت مدیره و بازرس قانونی ، تصویب صورتهای مالی سال (دوره) مالی منتهی به ۲۹ اسفند ماه سال 1402، انتخاب حسابرس و بازرس قانونی، انتخاب روزنامه کثیرالانتشار و تقسیم سود برگزار شد .
صنعت کابلسازی به عنوان یک صنعت زیربنایی نقش مهمی در توسعه زیرساختهای مختلف کشور ایفا نموده و زمینه ساز پیشرفت فناوری های نوین خواهد بود. در واقع، کابلهای مخابراتی و برق رسانی شریان اصلی انتقال داده، صوت و تصویر در شبکه های تلفن ثابت، اینترنت، تلویزیون و سایر ارتباطات هستند. بدون این زیرساخت، امکان برقراری ارتباطات بین افراد، سازمان ها و همچنین دسترسی به خدمات مخابراتی و اینترنتی وجود نخواهد داشت. این صنعت به طور مستقیم و غیرمستقیم موجب ایجاد هزاران شغل در بخش های مختلف می شود.
چالشهای «صنعت برق، گاز، بخار و آبگرم» با حضور مدیران سازمان بورس و اوراق بهادار و فعالان این صنعت در بیست و چهارمین میز صنعت سازمان بورس و اوراق بهادار مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت.
تامین مالی برای راهاندازی یک پروژه جدید یا اجرای طرحهای توسعهای، از مهمترین دغدغههای فعالان اقتصادی محسوب میشود. همانقدر که انتخاب گزینه درست از میان راههای تامین مالی، میتواند باعث موفقیت یک طرح یا کسب و کار شود، انتخاب اشتباه میتواند مانع پیشرفت و حتی شکست طرح گردد.
شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور (کنور) با اکتشافات جدید و اجرای طرحهای توسعهای، شاهد تحولات چشمگیری در زمینه تولید و سودآوری است. این تحولات، «کنور» را به یکی از زیرمجموعههای جذاب «ومعادن» تبدیل کرده و چشمانداز روشنی برای آینده این شرکت ترسیم میکند.
همه ما می دانیم که بازار سرمایه این روزها حال و روز خوشی را سپری نمیکند. تقریباً از ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، بورس دیگر نتوانست آنگونه که باید و شاید نظر اهالی خود را جلب نماید. اما در این میان سهامی بودند که به پشتوانه مدیریت قوی در گام اول و پشتوانه بنیاد عالی در گام دوم، توانستند تا حدود زیادی خودشان را از نوسانات رو به پایین حفظ نمایند و به سهامداران خود زیان زیادی را تحمیل ننمایند. یکی از این سهام، سهام شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات در نماد « ومعادن» بود. در این مجال بر آن شدیم تا به معرفی این شرکت بپردازیم.
رئیس هیئتمدیره پالایشگاه نفت تهران گفت: با خرید سهام عمده پتروشیمی شازند، ۱.۲ میلیارد یورو در طرحهای توسعهای زنجیره ارزش محصولات پالایشگاه تهران به نفع ۵۰ میلیون سهامدار این شرکت صرفهجویی شد.
با اتمام جنگ در سال های انتهایی دهه 60 و روند رو به رشد اقتصادی در دهه 70، بسیاری از افراد و نهادهای حاضر در حلقه های نزدیک به حاکمیت، که تا چندی پیش قدرت را در حضور پررنگ و مدیریت نهادهای نظامی می دانستند، متوجه شدند که شرایط تغییر کرده و می بایست از قدرتشان برای جذب منابع مالی و ساختن امپراتوری هایشان بهره مند شوند . حالا هر شخص، نهاد نظامی و قضایی برای خود بانکی داشت تا سرمایه های مردم را تبدیل به وام های کلان برای خودشان و نزدیکانشان کنند. با سود ماهانه بالاتر، پول بیشتری از مردم جذب کردند تا سر و سامانی به زندگی های ساده خود دهند.
ابراهیم رئیسی در جریان جلسه امروز هیات دولت، مشکل بیکاری استانهای دارای بالاترین نرخ بیکاری را از جمله دستورکارهای اولویتدار دولت عنوان کرد و از معاون اول خواست با تشکیل کارگروهی طرحها و برنامههای مدیران استانی در این زمینه را اخذ و با پیگیری ویژه تحقق آنها را دنبال کند.
مجمع عمومی سالیانه شرکت سرمایهگذاری پرتو تابان معادن و فلزات با هدف تشریح عملکرد شرکت پرتو تابان در مقایسه با شاخصهای بورس و شرکتهای سرمایهگذاری مشابه برگزار شد.
شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات «ومعادن» در سالهای اخیر با افزایش سرمایهگذاری مستقیم و مشارکت در پروژههای مهم معدنی مانند طرح مس جانجا، گندلهسازی صباامید غرب خاورمیانه و… در راستای توسعه زنجیره ارزش گام برداشته است.
طبق نظر کارشناسان اقتصادی، در صورتی که سرمایهگذاریها در یک بنگاه اقتصادی حدود ۵ برابر سودآوری آن باشد، آن مجموعه پویا و فعال خواهد بود و میتواند با چشمانداز مثبتی در مسیر توسعه گام بردارد.
در گزارش 9 ماهه میاندوره ای سال 1402 بانک ملت که در کدال منتشر شده است جریان خالص ورود نقد حاصل از سرمایه گذاری ها را نسبت به دوره مشابه سال قبل آن کاهش 469 درصد را نشان می دهد.
مدت مدیدی است که حال بازار سرمایه کشور چندان خوش نیست و سهامداران از وضعیت به وجود آمده ناراضی هستند و اعتماد از بازار رخت بسته و تا زمانی که مجددا اعتمادسازی نشود، سرمایهها خارج شده به بازار باز نخواهد گشت.
شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات به عنوان یک هلدینگ توسعه محور، یکی از بزرگترین شرکتهای سرمایهگذاری در ایران در حوزه معدن و صنایع معدنی به شمار میرود.
فردین آقابزرگی گفت: در همه جای دنیا بحرانها و ریسکهای غیراقتصادی در کوتاه مدت اثرات منفی بر بازار بورس دارد اما این بازار در میانمدت خود را بازیابی میکند و در ایران نیز طی ۲۷ سال گذشته بازار سرمایه با رشد ۴۶۰۰ برابری بالاترین میزان سوددهی را داشته و معتقدم بورس در آینده نه چندان دور مقصد اصلی نقدینگی ۸۰۰۰ هزار میلیارد تومانی خواهد بود.
جلسه شورای عالی بورس در خصوص ادامه و یا عدم همکاری با مجید عشقی در شرایطی برگزار شد که اعضا باز هم به اتفاق آراء، او به عنوان رئیس سازمان بورس به مدت ۳۰ ماه دیگر موافقت کردند؛ حالا همه منتظر تدوین استراتژیهای او برای ۳۰ ماه آینده ریاست هستند.