با توجه به افزایش رقم زیان دهی بانک دی در سالهای اخیر و با در نظر گرفتن سرمایه ثبتی ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی این بانک، عملا وضعیت دی در دایره بحران قرار گرفته و مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت است. مدتهاست خبری از برگزاری مجمع بانک دی نیست و سهامداران نسبت به آینده این بانک و احتمال انحلالش نگران هستند. این در شرایطی است که بانک با انبوهی از زیان و بدهی نیز دستوپنجه نرم میکند.
در تعریف طرحهای پیشران پیشرفت اقتصادی ایران اغلب نقاط کشور در نظر گرفته شد و در استان کردستان به سبب قابلیتها و ظرفیتهای بسیار بالایی دارد، طرح فولاد کردستان مطرح شد.
شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات در گزارش فعالیت ماهانه مهرماه سال ۱۴۰۳ توانست مجموع بهای تمامشده سرمایهگذاریهای خود را مبلغی بالغبر ۳۷ هزار و ۳۱۵ میلیارد تومان شناسایی کرد، این سرمایهگذاریها حاصل از سرمایهگذاری در بازار سرمایه و خارج از بازار سهام بود.
هلدینگ میدکو به عنوان یکی از شرکتهای متعلق به گروه مالی پاسارگاد، دارای ۱۵ شرکت فرعی است که در رأس هیئتمدیرهاش، مجید قاسمی مدیرعامل بانک پاسارگاد را به خود میبیند.
ابرپروژهای که سالها رویای شکوفایی و سودآوریاش برای کشور و سرمایه گذاران در بسته بندیهای زیبا تهیه و ارائه میشد به جایی رسیده که حالا خشت به خشت بدهی میلیونی دارد!
دکتر اردشیر سعدمحمدی، مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات (ومعادن)، در حاشیه سمپوزیوم و نمایشگاه فولاد کیش ۱۴۰۳ و در جمع خبرنگاران به تشریح آخرین وضعیت پروژههای «ومعادن» پرداخت.
در سال 1391 با مشارکت شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات و شرکت معدنی و صنعتی چادرملو شرکت صنایع آهن فولاد سرمد ابرکوه تاسیس گردید. برای این مجتمع بخشهای مختلف تعریف شد که هم اکنون واحد نورد آن به ظرفیت تولید 450 هزار تن در سال در حال فعالیت است و سایر بخشها در آیندهای نه چندان دور وارد مدار تولید خواهند شد.
تأمین مالی پروژههای بزرگ یکی از مسائل چالش برانگیز است، به همین علت سالهای گذشته ساخت پالایشگاه از طریق سرمایههای مردمی یا بازار سرمایه در دستور کار قرار گرفت اما به فراموشی سپرده شد.
شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور بزرگترین تولیدکننده فرآوردههای سنگ آهن در غرب و شمال غرب کشور است که از مرحله اکتشاف، استخراج ، فرآوری سنگ آهن تا تولید محصولات کنسانتره و گندله را انجام میدهد. سنگ آهن دانهبندی این شرکت در معادن شهرک، گلالی، شهرک و ظفرآباد در استان کردستان و معدن باباعلی در استان همدان تولید میشود. محصول سنگ آهن دانهبندی معادن با مشخصات کیفی مطلوب به عنوان خوراک مصرفی کارخانجات کنسانترهسازی صبانور مورد استفاده قرار میگیرد.
“ومعادن” در این ماه با رشد ۱۵ درصدی نسبت به دوره مشابه سال گذشت، بهای تمام شده سرمایه گذاری های بورسی، سهم سرمایهگذاریهای خود را در بازار سرمایه افزایش داده است.
بانک اینده متعلق به علی انصاری که صورت های مالی حسابرسی شده آن در کدال منتشر گردیده دارای مشکلات فراوانی می باشد که حسابرس این بانک ها آن ها را به ترتیب ذکر نموده است.
شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات، اولین شرکت پروژهمحور در بازار سرمایه ایران است که در آذرماه سال ۱۴۰۰ پذیرهنویسی شده و با سرمایه اولیه ۶۲۰۰ میلیارد تومان با محوریت شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات و سهامداری شرکتهای گل گهر و چادرملو آغاز به کار کرد.
براساس گزارش صورتهای مالی تلفیقی منتهی به پایان اسفند ماه سال 1402 در سایت کدال، بانک آینده به تنهایی با 301 هزار میلیارد تومان زیان انباشته، بیشترین سهم را در این بحران دارد. این ارقام نشاندهنده وضعیت بحرانی در سیستم بانکی کشور است.
روز ۲۵ شهریور خبر عزل بابک افقهی از مدیرعاملی تاپیکو رسانه ای شد! عزلی که تنها چند روز پس از مجمع تاپیکو و روشنگری هایی که او درباره ستاره خلیج فارس در این مجمع انجام داد اتفاق افتاد! ماجرا چیست؟
همتی رئیس شورایعالی بورس که از منتقدان جدی سیاستهای، مجید عشقی، و وزارت اقتصادِ دولت قبل در حوزه مدیریت بازار سهام بود، این روزها مشغول بررسی برنامه و کارنامه افراد مختلف برای ریاست سازمان بورس است.
به تازگی نامهای در فضای مجازی از سازمان بازرسی به وزیر اقتصاد منتشر شده است که نشان میدهد اعضای هیات مدیره سازمان بورس در مجموع ۱۰.۵ میلیارد تومان وام با نرخ ۴ درصد و دوره بازپرداخت ۱۰ ساله دریافت کرده اند. ماجرا چیست؟
طی دو روز گذشته، با روشن شدن مسیر کابینه دولت جدید و رای اعتماد مجلس به عبدالناصر همتی بهعنوان وزیر اقتصاد، حالا ناشران و سهامداران منتظر گام دوم تحول در چشمانداز بازار سرمایه هستند؛ تغییر رئیس سازمان بورس و یک جایگزین مناسب برای مجید عشقی. اما آیا این تغییر به همین زودی رخ میدهد؟ قرعه به نام چه کسی خواهد افتاد؟