دو حوزه اجتماعی و فرهنگی از آغاز دولت جدید تا امروز، شاهد بازگشت برخی از مدیران اسبق به سر میز قبلی خود، بر اثر فرصت به دست آمده در دولت پزشکیان هستند.
از حدود یک ماه قبل بود که اخباری به صورت غیررسمی درباره احتمال تغییرات در هلدینگ خلیج فارس منتشر شد. مجموعه بزرگی که حالا برای ورزشیها و به خصوص طرفداران استقلال هم مجموعه مهمی محسوب میشود.
با توجه به افزایش رقم زیان دهی بانک دی در سالهای اخیر و با در نظر گرفتن سرمایه ثبتی ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی این بانک، عملا وضعیت دی در دایره بحران قرار گرفته و مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت است. مدتهاست خبری از برگزاری مجمع بانک دی نیست و سهامداران نسبت به آینده این بانک و احتمال انحلالش نگران هستند. این در شرایطی است که بانک با انبوهی از زیان و بدهی نیز دستوپنجه نرم میکند.
هلدینگ خلیج فارس در حالی منتظر ابلاغ وزیر نفت برای تغییر و تحولات مدیریتی است که در میان گزینه های مطرح شده، نام یک اصلاح طلب و یک اصولگرا به چشم می خورد.
ابرپروژهای که سالها رویای شکوفایی و سودآوریاش برای کشور و سرمایه گذاران در بسته بندیهای زیبا تهیه و ارائه میشد به جایی رسیده که حالا خشت به خشت بدهی میلیونی دارد!
با حکمی که اخیرا وزیر صمت برای رئیس جدید سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران(ایدرو) صادر کرد، فرایند تغییر مدیران عامل دو خودروساز دولتی جاده مخصوص آغاز شده است و بهزودی مدیرعامل ایرانخودرو و سپس سایپا برکنار میشوند.
دکتر محمدجعفر قائم پناه، معاون اجرایی و سرپرست نهاد ریاست جمهوری با صدور حکمی دکتر سید مصطفی موسوی (لاری) را به سمت «معاون پشتیبانی» این نهاد منصوب کرد.
بانک اینده متعلق به علی انصاری که صورت های مالی حسابرسی شده آن در کدال منتشر گردیده دارای مشکلات فراوانی می باشد که حسابرس این بانک ها آن ها را به ترتیب ذکر نموده است.
به نظر می رسد بی تجربگی فرشاد مقیمی در مدیریت ایران خودرو، یکی از عوامل اصلی شکل گیری هزاران میلیارد تومان ضرر و زیان، این شرکت بوده است. حالا شنیده می شود که وی در حال تلاش برای حضور در جمع معاونان وزیر صمت است.
در۲ انتصاب اخیر مدیران عامل گروه سرمایه گذاری غدیر و هلدینگ شستان با توجه به بازگرداندن مدیرانی که سوابقی درگذشته نه چندان دور دراین مجموعهها داشتهاند بسیار قابل تامل است!
عباسعلی سلطانیکیا، رئیس کانون عالی کارمندان بازنشسته مشمول قانون تأمین اجتماعی، گفت: برکناری فوری مدیر عامل شرکت شستا به دلیلِ اقداماتی که ایشان بر ضد منافع سازمان تامین اجتماعی انجام دادند، درخواست ما بازنشستگان از وزیر کار است.
در حالی که حضور «حسن مجیدی»، داماد «مسعود پزشکیان»، در هیات همراه رئیسجمهوری در سفر به اقلیم کردستان عراق، همچنان با طعنهها و انتقادات فراوانی همراه شده، انتشار یک خبر درباره وی باز هم برای رئیس دولت چهاردهم دردسرساز شده است.
نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت که قرار است کمیسیون اقتصادی جلسهای با رییس بانک مرکزی درباره موضوع پرداخت تسهیلات به کارمندان بانک مرکزی برگزار کند تا دغدغه نمایندگان در این باره رفع شود.
براساس گزارش صورتهای مالی تلفیقی منتهی به پایان اسفند ماه سال 1402 در سایت کدال، بانک آینده به تنهایی با 301 هزار میلیارد تومان زیان انباشته، بیشترین سهم را در این بحران دارد. این ارقام نشاندهنده وضعیت بحرانی در سیستم بانکی کشور است.
روز ۲۵ شهریور خبر عزل بابک افقهی از مدیرعاملی تاپیکو رسانه ای شد! عزلی که تنها چند روز پس از مجمع تاپیکو و روشنگری هایی که او درباره ستاره خلیج فارس در این مجمع انجام داد اتفاق افتاد! ماجرا چیست؟
همتی رئیس شورایعالی بورس که از منتقدان جدی سیاستهای، مجید عشقی، و وزارت اقتصادِ دولت قبل در حوزه مدیریت بازار سهام بود، این روزها مشغول بررسی برنامه و کارنامه افراد مختلف برای ریاست سازمان بورس است.
به تازگی نامهای در فضای مجازی از سازمان بازرسی به وزیر اقتصاد منتشر شده است که نشان میدهد اعضای هیات مدیره سازمان بورس در مجموع ۱۰.۵ میلیارد تومان وام با نرخ ۴ درصد و دوره بازپرداخت ۱۰ ساله دریافت کرده اند. ماجرا چیست؟
حسین شمخانی، پسر علی شمخانی در سطوح بالای مدیریتی میلاووس قرار دارد و به لطف حضور او، این شرکت توانسته است از فروش نفت و فرآوردههای نفتی ایران و روسیه میلیاردها دلار پول به جیب بزند.
پس از رأی اعتماد مجلس شورای اسلامی به تمام وزرای پیشنهادی مسعود پزشکیان و تشکیل هیأت وزیران دولت چهاردهم، روند انتصاب یا ابقای معاونان رئیسجمهور و رؤسای سازمانهای دولتی شتاب بیشتری گرفت، اما با گذشت یک ماه از آغاز به کار رسمی دولت چهاردهم هنوز تکلیف ۱۲ سمت کابینه مشخص نشده است.
طی دو روز گذشته، با روشن شدن مسیر کابینه دولت جدید و رای اعتماد مجلس به عبدالناصر همتی بهعنوان وزیر اقتصاد، حالا ناشران و سهامداران منتظر گام دوم تحول در چشمانداز بازار سرمایه هستند؛ تغییر رئیس سازمان بورس و یک جایگزین مناسب برای مجید عشقی. اما آیا این تغییر به همین زودی رخ میدهد؟ قرعه به نام چه کسی خواهد افتاد؟
محمدرضا فرزین، رئیس کل بانک مرکزی در ماه اخیر با انتصابهای جنجالیاش مرکز توجه رسانهها قرار گرفت اما آنچه بیشتر از انتصابهای اخیر جلبنظر میکند، شنیدههایی است که از ابقای او در بانک مرکزی حکایت دارد. این روزها در راهروهای ساختمان شیشهای میرداماد صحبت از ماندن فرزین میشود درحالیکه رئیس کل بانک مرکزی در دولت سیزدهم، فاصله معناداری به لحاظ نگرش اقتصادی به سیاستهای پولی و بانکی با تیم مورد نظر پزشکیان دارد.
زمزمههایی شنیده شده که در بین وزاری پیشنهادی مسعود پزشکیان برای تشکیل کابینه دولت چهاردهم ممکن است نام احمد دنیامالی برای وزارت ورزش و جوانان پس گرفته شود.
زمانی که همتی به رئیس کلی بانک مرکزی منصوب شد، نرخ رشد نقدینگی در 12 ماه منتهی به مرداد 1397 در سطح 20.5 درصد قرار داشت اما وقتی در خرداد 1400 از بانک مرکزی رفت، نرخ رشد نقدینگی در 12 ماه منتهی به خرداد 1400 عدد 39.4 درصد بود.
نشانههای استعفای ظریف از بامداد یکشنبه در فضای مجازی دیده میشد اما جدا انتظار نمیرفت که واقعا محمدجواد ظریف بعد از آن همه تلاش و عرق ریختن برای پیروزی پزشکیان استعفا دهد! بیشتر به نظر میرسد که او هم مثل محمدجواد آذری جهرمی دلخور باشد و در آستانه قهر.