در اختتامیه هشتمین جشنواره ملی مستند سیما که در ۲۹ آذر ماه ۱۴۰۳ در شهر همدان برگزار شد، جایزه بهترین فیلم مستند بلند از نگاه مردم بهمراه تندیس جشنواره، جایزه نقدی و دیپلم افتخار به علی بلندنظر برای فیلم "تفنگدارانجنوب" اهدا شد.
فیلمنامه های سرکوهی در قلب مستند و شکارچی در قالب فیلمنامه بلند سینمایی نوشته محمد ناصریراد از شهر شیراز موفق به حضور در سومین دوره جشنواره چند رسانه ای میراث شدند.
با اعلام دبیرخانه هشتمین دوره جشنواره تلویزیونی مستند، فیلم مستند "تفنگداران جنوب" از شیراز در بخش مسابقه ملی مستند بلند در این جشنواره به رقابت خواهد پرداخت.
از آنجایی که به این درک رسیدم که فقط تجربه در سینما کافی نیست، بیشتر به مطالعه کتاب ها و مقالات در زمینه صدابرداری پرداختم و همزمان به تهران رفتم و دوره های صدابرداری و صداگذاری را زیر نظر استادان محمدرضا دلپاک و مجید آقایی طی کردم.
نیک میدانیم حقیقت گزاره ای کامل، جامع و مطلق است که ما هرگز بدان نایل نخواهیم آمد. از این رو این واژه تنها مفهومی است که ما همواره در تلاشیم به آن نیل نماییم.
گروه هنری مکعب هر شب ساعت ۱۹:۳۰ با روایت سعید محمدی و بقلمِ فرهاد ارشاد (بر اساس رمان رشمه به قلم استاد علی افشار) میزبان شما فرهیختگان گرامی خواهد بود.
اول بار جوزف کمبِل در دهۀ ۱۹۴۰ به اصول و مبانی اسطورهای و کهنالگویی در تمام حماسهها، داستانها و افسانهها اشاره کرد. کتاب قهرمان هزار چهرۀ او توضیح و معرفی همین الگوست. کمبل الگویی را نشان داد که ژرفساخت اسطورهای مشترک میان حماسههای ایرانی، افسانههای اسکاتلندی، تراژدیهای یونانی، اپرای آلمانی و حتی علمیتخیلیهای آمریکایی را نشان میدهد.
محسن دانشور بیری، سازنده ی فیلم سینمایی "آفتاب گرگ و میش" به بهانه ی اکران این مستند در جشنواره ی ملی فیلم اقوام ایرانی، در مصاحبه ای تازه درباره ی این فیلم لب به سخن گشوده و در خلاصه ی این اثر آورده است: روایتی از زندگی روزمره جوانی روستایی به نام هرمز خیری که به دلیل خشکسالی و بیکاری مجبور به مهاجرت اجباری از روستا به شهر میشود تا بتواند زندگی آرام و بیدغدغهای را شروع کند، اما...
نمایش "ازت متنفرم"کاری از گروه هنری پرسیا از ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۹:۳۰در تماشاخانه استاد هودی واقع در پارک آزادی با هدایت کاوه خواجه، کارگردان خوش ذوق شیرازی روی صحنه خواهد رفت.
در زمستان 1402 در مجموعه برنامه هایِ آشنایی با سینمای جهان، فیلم "شش هفته" محصول کشور مجارستان در موسسه فرهنگی و هنری میم. به نمایش درآمد و تماشاگران پس از اتمام فیلم به بحث و گفتگو در مورد فیلم پرداختند.
مستند ارجنا به نخستین جشنواره ملی فیلم اقوام راه یافت. «ارجنا» مستندی با موضوع محیط زیست است که با تکیه بر توجه به احیای جنگل و حفظ محیط زیست تولید شده است.
در فصل سوم از آشنایی با سینمای جهان که زمستان 1402 هر هفته یک جلسه در موسسه فرهنگی هنری، میم در شهر شیراز تشکیل گردید، این موسسه به میزبانی خانم ها مارال مصری و زهرا دشت بشی، و با همراهی هنرمندان و هنر دوستان به بررسی فیلم هایی از سینمای لهستان پرداختند.
از نظر ۱۶۵ نفر از نمایشگران عروسکی ایران که متشکل از اعضای یونیما، اساتید و هنرمندان عروسکی ایران می باشند، ساختار کنونی یونیمای ایران دارای اشکال و همراه با تخلف بوده است که نتیجه ی آن بی اهمیتی مدیر یونیما و تعیین شتابزده زمان انتخابات و بی اهمیتی به نظر هنرمندان عروسکی و تخلفات گسترده ی اساسنامه ای است.
فیلم مستند پاییزان ساخته ی سجاد ایمانی در اولین حضور بین المللی خود در در بخش رقابت فیلم های کوتاه جشنواره ی مستند درخت زرد آلوی ارمنستان Ujan Apricot Tree Documentary Film Festivalبه نمایش در می آید.