هر ساله افراد زیادی در روز اربعین برای زیارت امام حسین به سمت کربلا می روند، برخی افراد هم پای پیاده این مسیر را طی می کنند تا در اربعین در حرم امام حسین (ع) حضور داشته باشند. در این میان افرادی هم به دلیل شرایط نامناسب نمی توانند به زیارت امام حسین بروند و از کاروان اربعین جا می مانند.
سالی و سالیانی است هفته روابط عمومی با بیتی از شاعران گرانقدر ایرانی مزین و به عبارتی آن شعر، شعار هفته میشود. سال گذشته با مصرعی از اشعار ملک الشعرای بهار با مضمون «جز از راستی هیچ دم برنیار» و امسال با بیتی از مولانای جان که: بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم؛ نامگذاری ایام این هفته نیز علاوه بر پرداختن به اهمیت هوش مصنوعی و کسب و کارهای نوین به صداقت، شفافسازی، پاسخگویی، مسوولیت اجتماعی و حقوق شهروندی هم مزین است و من نیز بنا دارم از همین موضوعات، در مجال اندک پیشرویم سخن بگویم.
عدم انطباق بین نیازها و منابع، تغییر ناگهانی، بروز حوادث غیرمنتظره و خطرناک و نداشتن اطمینان از اوضاع و بر هم خوردن تعادل را بحران می نامیم. به عبارت دیگر تغییر ناگهانی، شدیدتر از حالت عادی و غافل گیری تهدیدآمیز، از جمله معیارهای تعریف بحران هستند.
در زمستان 1402 در مجموعه برنامه هایِ آشنایی با سینمای جهان، فیلم "شش هفته" محصول کشور مجارستان در موسسه فرهنگی و هنری میم. به نمایش درآمد و تماشاگران پس از اتمام فیلم به بحث و گفتگو در مورد فیلم پرداختند.
در فصل سوم از آشنایی با سینمای جهان که زمستان 1402 هر هفته یک جلسه در موسسه فرهنگی هنری، میم در شهر شیراز تشکیل گردید، این موسسه به میزبانی خانم ها مارال مصری و زهرا دشت بشی، و با همراهی هنرمندان و هنر دوستان به بررسی فیلم هایی از سینمای لهستان پرداختند.
فَرهَنگ یک مفهوم گسترده شامل باورها، ارزشها، و رفتارها است که مطابق ارزشهای اجتماعی و هنجارهای موجود در جوامع بشری مطرح شده است. فرهنگ همچنین شامل مجموعهای از دانشها، باورها، هنرها، قوانین، آداب و رسوم اجتماعی ، و عادتهای افراد در یک گروه و یا در یک جامعه میشود.
عیارسنجی ضعفها و قوتها به مدد انصاف و ریشه یابی نابسامانیها به قصد اصلاح و به دور از تخریب و غرض ورزی، از جمله اموریست که جز با تلاش صادقانهی اصحاب رسانه میسر نخواهد بود.
جنون کتاب دربارهٔ وسوسهٔ نابکارانهٔ آدمی است که کتاب جمع میکند و نویسندهٔ آن وجوه جذابی از دنیای کتابهای نایاب، ذهنیت افراد تبهکار و محدودیتهای کار روزنامهنگار برای ثبت وقایع را به ما مینمایاند.
تاریخ مفاهیم ،در مدخل «مفاهیم دانش نامه ی استنفورد این تعریف ارایه شده است ،مفاهیم بلوک های سازنده اندیشه ها هستند. در نتیجه آنها برای فرایندهای روانشناختی در جهت دسته بندی کردن استنتاج حافظه یادگیری و تصمیم گیری اساسی هستند».
کریس میلر در این کتاب نشان میدهد که چرا انجام اصلاحات اقتصادی در شوروی ممکن نشد چرا چین در انجام اصلاحات موفق گردید و شوروی شکست خورد چرا دنگ شیائو پینگ در تحقق اهداف خود کامیاب شد اما گورباچف ناکام ماند چرا کنترل قیمت ها در اتحاد شوروی در دوران گورباچف ادامه یافت ولی به بن بست رسید.
بیماری هلندی یک مفهوم اقتصادی است که تلاش میکند رابطه بین استفاده بیرویه از منابع طبیعی (معادن نفت و گاز، طلا و نظایر آن) و رکود ناشی از آن را در بخش صنعت داخلی توضیح دهد.
بالا بردن سرانهی مطالعاتی در کشور و ترویج کتاب و کتابخوانی، یکی از مهمترین عوامل توسعهی جوامع است؛ که با برنامهریزی و سیاستگذاریهای اصولی و اجرایی، میتوان به نتیجهی مطلوب رسید و شاهد رشد فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بود.
ظهور و گسترش رسانهها در جامعه کنونی، پیامدهای فردی و اجتماعی بسیاری را با خود به همراه دارد؛ در حقیقت، رسانه در دنیای امروزه عضو جداناپذیری از زندگی هر فردی محسوب میشود. پیامدهای مثبت و منفی این فضا، ایجاب میکند تا فرهنگ صحیح استفاده از آن، در قالب سواد رسانهای به کاربران آموزش داده شود.
در کتاب، طالب به اهمیت تصادف و احتمالا در جریان زندگی و تجارت میپردازد. او قصد دارد به خواننده نشان دهد که نیازی نیست برای اتفاقات تصادفی، دلیل و منطق سرهم کنیم. تصادف، تصادف است و نباید بیش از اندازه درگیر آن شد. او تصادف را قوی سیاه میداند.
در حقیقت بیشتر اشخاص مشهور پستهای وبلاگ، توئیتها و کپشنهای اینستاگرامشان را خودشان نمینویسند، بلکه بسیاری از آنها سایهنویس هایی را استخدام کردهاند که برایشان تولید محتوی می کنند و این نوشتهها را، به اسم خودشان، در فضای مجازی یا نشریات و سایت ها منتشر میکنند.
با پیروزی انقلاب، گاه فرهنگ از دریچه سیاست نگریسته شد و این خود از بزرگترین گرفتاریهای گریبانگیر ماست؛ زیرا دشمن سیاست را رها کرد و همه هم و غم خود را بر بسترهای فرهنگ گذاشت و ما همه سرگرم بازیهای سیاسی و سیاستبازیهایی شدهایم که گاه دشمن و گاه خودمان به وجود آورده و میآوریم. اینها خود زمینه را برای دشمن فراهم آورد تا اعتقاد، باور، اندیشه و فرهنگمان را تهی کند... و ما ناآگاه از آن... هرچند این تهی شدن محتوایی، گاه از بستر مدرنیته (اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و علمی) برآمده است.
یوسف حاتمی کیا پسرِ ابراهیم حاتمی کیا در اولین فیلمش "شب طلایی" که بیش از این با عنوانِ "شمش طلا" شهرت داشت، تلاش کرده نیم تنم ای به وضعیت نابسامانِ چرخه ی تولید، روابط عاطفی، بیکاری جوانان و … بزند، اما به نظر می رسد نگاه اصلی او معطوف به خانواده با محوریت مادر است.
رژیم صهیونیستی در طول دو دهه ی گذشته نشان می دهد که نه تنها نتوانسته است جایگاه قدرت نظامی و امنیت خود را حفظ نماید، بلکه در نوار غزه و کرانه باختری نیز با تهدیدات امنیتی فزاینده ای مواجه است.
سیاست های یک جانبه گرایی آمریکا و تمایل به تمرکز مفرط قدرت از یک سو، و توسعه ی قدرت روسیه، چین و هند چشم اندازی از ساختار آینده ی نظاام جهانی را نشان می دهد که آمریکا در جایگاه ابرقدرتی نخواهد بود.
انقلاب اسلامی ایران و آموزه های آن، شکل دهنده ی جهت گیری ها و اهداف سیاست خارجی ایران در روند گذشته بوده است و در آینده نیز نقش اولیه را ایفا خواهد نمود .
مدیریت جهادی، معطوف به همه ی عرصه های انقلاب در سطوح ملی و سیاست خارجی است. اعتماد به نفس، تلاش همه جانبه و خستگی ناپذیری ملت ایران باعث استمرارانقلاب، حفظ استقلال و پیشرفت کشور در عرصه های مختلف گردید.
با پیروزی انقلاب، طرح ها و توطئه ای آمریکا جهت براندازی نظام اسلامی و اعاده ی سلطه خود بر ایران شدت گرفت. کودتای نوژه، حمله ی نظامی به طلبس و جنگ تحمیلی هشت ساله توسط صدام از جمله ی آن ها بود.
ایران اسلامی در سیاست خارجی خود بر اساس اصول عدم سلطه گری و سلطه پذیری، نه تنها با اعمال سلطه و مداخله در سایر کشورها مخالفت نموده، بلکه تسیلم سلطه ی قدرت های بزرگ نیز نشده است .