به گزارش خبرنگاران گروه صنعت و تجارت گزارش خبر، صدیقه مویدی اظهار کرد: برداشت پیاز از اواخر تیرماه آغاز شد و تا پایان آبان ماه ادامه دارد.
به گفته وی؛ ۷۰ درصد پیاز کشت شده از ارقام زرد طلایی و سفید شیری و 30 درصد پیاز قرمز است.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: بمنظور کاهش دوره کشت و صرفه جویی در مصرف آب 35 درصد پیاز کشت شده در این شهرستان به روش نشایی انجام میشود.
او بیان کرد: شرایط مناسب آب وهوایی، آبیاری به روش نواری (تیپ) و بارانی، رعایت اصول صحیح کاشت و داشت از سوی کشاورزان از جمله دلایل تولید پیاز با کیفیت در این شهرستان است.
مویدی گفت: ایجاد اشتغال فصلی بالا، تناوب زراعی و قابلیت صادرات این محصول از جمله مزایای کشت پیاز در بیضا است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا با اشاره به اینکه تعدادی از کشاورزان به دلیل بالا بودن عرضه پیاز نسبت به نیاز بازار در این فصل، اقدام به ذخیره این محصول می نمایند توضیح داد: بر اساس طرح سامانه جامع انبارها، هر مکان و مرکزی که کالا در آن نگهداری، وارد و یا خارج میشود باید در سامانه جامع انبارها به آدرسwww.nwms.ir ثبت شود.