به گزارش خبرنگاران گروه صنعت و تجارت گزارش خبر، منصور امیریان اظهار کرد: متوسط برداشت پیاز 60 تن در هکتار در شهرستان می باشد و پیش بینی می گردد بیش از 20 هزار تن محصول تولید گردد که علاوه بر تامین نیاز شهرستان، به دیگر نقاط استان نیز ارسال می گردد.
وی افزود: کشت پیاز به دو صورت بذری و کشت به صورت نشاء می باشد که کشت بذری در آبان ماه و کشت نشایی در اسفند ماه انجام می شود و از نیمه دوم خرداد، برداشت آغاز می شود.
امیریان ابراز کرد: در مزارع پیاز شهرستان، جهت صرفه جویی در مصرف آب که از دغدغه های اصلی این روزهای کشور می باشد، از روش های نوین آبیاری استفاده می شود.