به گزارش خبرنگاران گروه صنعت و تجارت گزارش خبر، صدیقه مویدی با بیان اهمیت جایگاه گوشت به عنوان منبع ارزشمندی از پروتئین در سبد مصرفی خانوار افزود: این میزان گوشت قرمز در یک هزار و 772 واحد دامپروری سنتی و صنعتی تولید شده است.
به گفته وی؛ شهرستان بیضا دارای یک هزار و 649 واحد دامپروی سنتی شامل: 689 واحد گاوداری و 960 واحد دامداری (دام سبک) است.
مویدی تصریح کرد: تعداد دامپروری های صنعتی در بیضا 123 واحد است که شامل: 102 واحد گاوداری و 21 واحد دامداری (دام سبک) می باشد.
او توضیح داد: تعداد دام سبک در این واحدهای تولیدی 150 هزار راس و تعداد دام سنگین 21 هزار راس است.
وی اظهار کرد: سه هزار و 500 نفر در زمینه تولید گوشت قرمز در بیضا اشتغال دارند.
این مقام مسئول تاکید کرد: جهاد کشاورزی در روزهای پایانی سال علاوه بر تشدید نظارت و بازرسی از مراکز عرضه گوشت قرمز، توزیع گوشت قرمز منجمد تا رسیدن به نقطه تعادل تنظیم بازار و کاهش محسوس قیمت گوشت گوسفند و گوساله تازه را ادامه خواهد داد.
او یادآور شد: تولید گوشت قرمز علاوه بر ارزش غذایی بالا در تغذیه انسان، نقش ویژه تری در رشد صنعت کشاورزی و دامپروری دارد، موضوعی که در صورت مدیریت درست میتواند به رشد اقتصادی کشور و اشتغال زایی نیز کمک شایانی کند.