به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، علی بخش نجاتی، در این کارگاه آموزشی برنامه های معیشت پایدار برای کاهش صدمات به تالاب کافتر برای دانش آموزان توضیح داده شد و مفاهیم تالابی، ارزش تالابها و اهمیت آنها در جلوگیری از سیل، ارزش زیستگاهی برای پرندگان و کمک به بقای گونه های گیاهی و جانوری و قابلیت زادآوری اولیه توسط دبیر انجمن اندیشه نیکان طبیعت زاگرس شهرستان اقلید بیان شد.
شریفی در این کارگاه با معرفی انواع تالابها به معاهده کنوانسیون رامسر اشاره کرد و ضمن معرفی چند تالاب از تالابهای ایران گفت: تالاب کافتر در شهرستان اقلید نیز از جمله تالاب های شاخص در استان فارس است که از اهمیت بسزایی برخوردار است.
دبیر انجمن اندیشه نیکان طبیعت زاگرس شهرستان اقلید بر توجه بیشتر به مباحث آموزشی برای آشنایی نسل آینده با ارزش و اهمیت تالابها تاکید کرد و گفت در صورت رفع موانع آبگیری تالاب و نزول رحمت الهی این نسل آینده هستند که باید مراقب تالاب کافتر باشند.
در ادامه طرح توسعه توانمندی خانواده های روستایی و در قالب طرح فرهنگی آموزشی حوزه تالاب کافتر تشریح شد.
شریفی دبیر طرح همچنین از برگزاری همزمان سه کارگاه در یک روز خبر داد و اضافه کرد: اجرای این طرح جلسه سوم کارگاهی در چشمه رعنا با مربی گری زارع جلسه دوم کارگاهی در خنجشت با مربی گری جمالی و جلسه اول کارگاهی در کافتر با مربی گری متقی، به طور همزمان و در یک روز برگزار شد.
به گفته وی هدف اصلی طرح فرهنگ سازی برای حفظ محیط زیست و ایجاد مشاغل پایدار بوده و امید می رود در این آشفته بازار کم آبی و کم توجهی به حفظ محیط زیست بتوانیم به فراخور حال و توان خود قدمی برداریم.