رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز ( دوشنبه) درباره بازار سرمایه گفت: شرایط بازار تاثیر منفی روی ذینفعان و ۵۰ میلیون سهامدار بازار سرمایه گذاشته است که خواستار نشست تخصصی برای رسیدگی به مساله بازار سرمایه هستم.
معاون اول رئیس جمهور از وزرای نفت، نیرو و سایر وزارتخانههای مرتبط خواست که از اعمال هرگونه سیاستی که در ایام آتی منجر به بیاعتمادی و افزایش قیمت نهادههای تولید و صنایع بزرگ کشور میشود، بپرهیزند.
رئیس سازمان بورس طی نامهای به رئیس کمیسیون تلفیق لایحه برنامه پنجساله هفتم توسعه، بر مواردی که اصلاح آنها در راستای تامین منافع جمعی سهامداران و سرمایهگذاران در بازار سرمایه است، تاکید کرد.
حسن یحیوی، مدیر مجامع شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات گفت: اکنون برای حفظ تولید فعلی و تحقق افق ۵۵ میلیون تنی فولاد در سال ۱۴۰۴ نیازمند ۱۲ میلیارد یورو سرمایهگذاری هستیم که این میزان تقریباً ۶ برابر ارزش بازار برخی هلدینگهای معدنی کشور است و عملاً تامین این میزان سرمایه در توان سهامداران نیست.
رئیس سازمان بورس گفت: سازمان بورس و اوراق بهادار در خصوص قانون برنامه پنج ساله هفتم کشور پیشنهادی را به مجلس ارائه کرده است که به موجب آن تجدید ارزیابی تمام طبقات داراییها برای شرکتهای ثبت شده نزد سازمان الزامی شود.
این روزها مهمترین بحث بازار سرمایه، افزایش نرخ خوراک پتروشیمیهاست؛ اگرچه طی مدت اخیر، همواره تاکید شده، افزایش 40 درصدی قیمت خوراک گاز این صنایع، بر سودآوری آنها و وضعیت بازار سهام تاثیر منفی دارد اما، حالا مشخص شده که پیامدهای این ماجرا فراتر از این حرفهاست و تصمیم نابجای دولت در مورد نرخ خوراک، میلیونها عضو صندوقهای بازنشستگی را هم تحت تاثیر قرار میدهد.
امین صفری، معاون توسعه معادن و صنایع معدنی شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات، بیان کرد: دولت اختیار سهام شرکتهای بزرگ معدنی در مجامع که بین چند وزارتخانه غیرتخصصی تقسیم شده را در اختیار بخشهای تخصصی قرار دهد تا اجرای طرحهای توسعهای در بخش معدن با چالش مواجه نشود.
با نشستن صورتهای مالی حسابرسی شده سال مالی منتهی به 29/12/1401 شرکت گروه توسعه معادن و فلزات (ومعادن) در سامانه کدال و برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه و تقسیم سود 400 ریالی به ازای هر سهم، سهامداران این شرکت خود را مهیای یک ماراتن یک ساله دیگر میکنند.
دکتر اردشیر سعدمحمدی، مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات، از دو اقدام صورت گرفته توسط «ومعادن» در سال ۱۴۰۱ به عنوان مهمترین اقدامات این هلدینگ در سال مالی گذشته یاد کرد.
روز شنبه ۱۷ تیر ماه ۱۴۰۲، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات با حضور ۸۷.۶ درصد از سهامداران شرکت در سالن تلاش برگزار شد و در پایان، این مجمع ۴۰۰ ریال سود به ازای هر سهم در میان سهامداران خود تقسیم کرد.
به گزارش روابطعمومی «ومعادن»، مجمع عمومی فوقالعاده شرکت کارخانجات تولیدی شهید قندی (بکام) با حضور ۷۵.۶ درصدی سهامداران، امروز چهارشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۲، ساعت ۱۵ در استان یزد و در محل کارخانه شهید قندی برگزار شد.
کشور بزرگ ایران از ظرفیتهای قابلتوجهی در حوزه صنایعمعدنی و فلزی برخوردار است. فعالیت شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات به عنوان اولین شرکت پروژهمحور بازارسرمایه حرکتی در جهت هدایت نقدینگی موجود در جامعه به سمتوسوی تولید و شکوفایی و توسعه صنعت بهشمار میرود.
حسن یحیوی، مدیر مجامع شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات (ومعادن)، بیان کرد: اصل موضوعِ مساله تامین مالی در فولاد به موضوعات و چالشهای فنی باز میگردد که بر صنعت مترتب شده است، مانند ناترازی در عرضه و تقاضای انرژی، نیاز به توسعه در صنایع بالادستی صنعت فولاد، حفظ ظرفیت تولید موجود و تکمیل پروژههای در دست اجرا.
شرکت کارخانجات تولیدی شهید قندی که با نماد «بکام» در بازار سرمایه حضور دارد، یکی از شرکتهای زیرمجموعه گروه سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات (ومعادن) است که در زمینه تولید انواع کابلهای مخابراتی مسی و نوری و سلول خورشیدی و نیز توسعه ارتباطات و ایجاد تحول در شبکه عظیم مخابراتی کشور فعالیت دارد. ۷۵ درصد از سهام این شرکت متعلق به شرکت «ومعادن» است.
از جمله مهمترین چالشهای پیشِروی بخش معادن و صنایع معدنی ایران، میتوان به ضعف فعالیتهای اکتشافی اشاره کرد. بخش معدن کشور برای تحول در تولید، نیازمند اکتشافات جدید است، بر همین اساس شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات رسالت وجودی خود را توسعه معادن کشور میداند.
در سالهای اخیر در پاسخ به این سوال که مهمترین چالشهای شرکتهای زنجیره فولاد چه مواردی هستند، همواره موضوع قیمت و ثبات در دسترسی به حاملهای انرژی مورد اشاره کارشناسان و مدیران فولادی کشور قرار گرفته است؛ بلاشک این موضوعات جزو چالشهای اساسی این صنعت هستند اما در کنار آن موضوع تامین منابع مالی به منظور اتمام پروژههای در حال احداث، حفظ سطح تولید فعلی و نیز اجرای برنامههای آتی از اهمیت ویژهای برخوردار است که به میزان شایسته و بایسته به آن پرداخته نشده است.
شرکت گروه سرمایهگذاری توسعه صنایع و فلزات (ومعادن) سهامداران خود را جهت برگزاری مجمع عمومیعادی سالیانه و همچنین عمومیفوقالعاده در هفدهمین روز تیر ماه فراخواند.
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت تولید و توسعه پویاانرژی نگین سبز خاورمیانه با حضور صددرصدی سهامداران صبح امروز ۲۷ خرداد ۱۴۰۲، ساعت ۱۰، در محل شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات برگزار شد.
مجموع بهای تمامشده سرمایهگذاری شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات در این دوره ماهانه برابر با ۲۴ هزار و ۲۱۱ میلیارد تومان بوده است؛ «ومعادن» بیشترین سرمایهگذاری خود را در شرکتهایی انجام داد که در بازار سرمایه حضور داشتند.
هیأت مدیره شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات طی اطلاعیهای از سهامداران این شرکت برای حضور در مجمع عمومی عادی سالانه و مجمع عمومی فوقالعاده دعوت نمود.
شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان که سال مالی منتهی به اسفند ماه 1401 را با شناسایی سود خالص 25 هزار و 229 میلیارد ریالی به پایان رسانده، مجمع عمومی عادی سالیانه خود را در اولین روز کاری هفته جاری برگزار کرد.