به گزارش خبرنگاران گروه صنعت و تجارت گزارش خبر، صدیقه مویدی اظهار کرد: عملیات برداشت انار از سطح 460 هکتار از باغهای این شهرستان از ابتدای مهرماه آغاز شده است و تا پایان آذرماه ادامه دارد.
به گفته مویدی؛ انار شیرین، ترش، میخوش، اتابکی و رباب ارقام انار تولیدی در بیضا هستند که علاوه بر تازه خوری، بخشی از این محصول برای تهیه رب، ترشی، سرکه و لواشک انار مصرف میشود.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه 70 درصد از انارستانهای مذکور به روش آبیاری قطرهای مشروب می شود، به کشاورزان توصیه کرد: برای صرفه جویی، افزایش کارایی و راندمان مصرف آب و افزایش تولید از سیستم های آبیاری قطرهای در باغها استفاده کنند.
وی توضیح داد: آفت عمده این محصول پاییزه، کرم گلوگاه انار است و کارشناسان حفظ نباتات ضمن برگزاری کلاسهای آموزشی و ترویج مبارزه غیرشیمیایی، اقدام به مصرف چسب لاتکس در سطح 0.5 هکتار و نصب تله فرمونی در سطح یک هکتار از باغهای موصوف جهت ردیابی و شکار این آفت به صورت رایگان، نمودند.
او عنوان کرد: در سال جاری افزایش بارش های اواخر زمستان و فصل بهار، کاهش سرمازدگی بهاره و اجرای سیستم های آبیاری نوین به عنوان عوامل مهم در افزایش عملکرد تولید انارستانهای این شهرستان موثر بوده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا خاطر نشان کرد: تولید این میوه بازارپسند سهم اشتغالزایی بالایی در مرحله برداشت و فرآوری دارد.