به گزارش خبرنگاران گروه صنعت و تجارت گزارش خبر، عبدالرسول جوکار بیان کرد: محصول پیاز این شهرستان از ابتدای سال زراعی 1402-1401 با نظارت کارشناسان حفظ نباتات موفق به اخذ 15 گواهی محصول سالم یا icm شده است.
وی افزود: سالانه در این شهرستان بالغ بر 1000 هکتار سطح زیر کشت محصول پیاز با تولید تقریبی 70 هزار تن روانه بازارهای داخلی و خارجی می گردد.
جوکار با بیان اینکه ارتقای کیفیت محصولات کشاورزی از اولویتهای جهاد کشاورزی است، اضافه کرد: اخذ گواهی محصول گواهی شده با استفاده از روشهای مبارزه تلفیقی با آفات، بیماریها، استفاده از کودهای بیولوژیک و اقلام غیر شیمیایی در دستور کار مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قرار دارد.
وی بیان کرد: تولید محصول استاندارد و گواهی شده با کیفیت مطلوب افزایش صادرات محصولات کشاورزی در بازارهای خارجی را به دنبال دارد.