به گزارش خبرنگاران گروه صنعت و تجارت گزارش خبر، عبدالرسول جوکار گفت: این میزان محصول از 1150 هکتار از اراضی زراعی که به کشت این محصول اختصاص داده شده به دست آمده است.
جوکار با اظهار به اینکه میانگین تولید برای هر هکتار بیش از ۶۰ تن میباشد افزود: بیشترین رقم استفاده شده در این شهرستان ارقام بومی و اصلاح شده میباشد که از کیفیت انبارداری و بازارپسندی بالایی برخوردار است.
مدیر جهاد کشاورزی کوار تناوب کشت، اصلاح الگوی کشت و ایجاد اشتغال فصلی را از مزایای کشت این محصول دانست.
جوکار بیان داشت: برداشت پیاز در این شهرستان تا اواخر شهریورماه ادامه دارد.