به گزارش خبرنگاران گروه صنعت و تجارت گزارش خبر، صدیقه مویدی تصریح کرد: کار خزانه گیری برنج از اوایل اردیبهشت ماه آغاز شد و تا نیمه خرداد ماه ادامه یافت.
مویدی با اشاره به ممنوعیت و محدودیت کشت برنج با استفاده از منابع آبهای زیر زمینی اظهار کر: تاکنون آماده سازی و شخم اولیه 1000 هکتار و عملیات پادلینگ در 700 هکتار از شالیزارهای شهرستان انجام شده است.
وی گفت: بر اساس برنامهریزیهای انجام شده و بر اساس این میزان از خزانه گیری قرار است 3500 هکتار از اراضی کشاورزی بیضا به زیر کشت این محصول راهبردی برود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا افزود: عملیات خزانه گیری به روش سینی نشاء جهت کشت با دستگاه نشاء کار در زمین اصلی انجام شد.
وی با بیان اینکه سوزاندن بقایای گیاهی به منظور آماده سازی هرچه سریعتر زمینهای کشاورزی برای کشت دوم مضراتی زیادی دارد اضافه کرد: انجام شخم، جمع آوری و زیر خاک کردن به موقع کاه و کلش بجا مانده در مزرعه علاوه بر کنترل آفات، سبب پوسیدگی بقایا و افزایش ماده آلی خاک باعث افزایش محصول کشت شده می گردد.
به گفته این مقام مسئول در بیضا سالانه حدود 8500 تن برنج سفید تولید میشود و بر اساس آمار جهاد کشاورزی پارسال حدود 2830 هکتار از زمینهای شهرستان زیر کشت برنج رفت.