به گزارش خبرنگاران گروه صنعت و تجارت گزارش خبر، صدیقه مویدی با اشاره به اینکه در این مزارع انتخاب سامانه هوشمند و مناسب آبیاری جهت صرفهجویی در مصرف آب و افزایش راندمان و بهرهوری نقش اساسی دارد افزود: با توجه به میانگین تولید 42 تن سیب زمینی در هر هکتار بالغ بر شش هزار و 90 تن محصول برداشت و روانه باز استان فارس و استان های جنوبی گردید.
وی تصریح کرد: نسبت به مدت مشابه سال گذشته سطح کشت سیب زمینی افزایش 42 درصدی دارد.
وی عمده دلایل بالا بودن کیفیت و بازار پسندی محصول تولید شده در بیضا را تخصص کشاورزان این منطقه در کاشت و برداشت محصول سیبزمینی، استفاده از بذر عاری از هر گونه آفت و ویروس و همچنین شرایط مناسب آب و هوایی و بافت خاک عنوان کرد.
به گفته مویدی ارقام سیب زمینی تولید شده شامل: بامبا، جلی، چلنجر و سانته است.
او اظهار کرد: برداشت سیب زمینی در حال حاضر بصورت مکانیزه می باشد ولی جمع آوری محصول از سطح مزرعه دستی انجام می شود در صورتی که استفاده از دستگاههای مکانیزه مناسب برداشت و جمع آوری سیب زمینی میتواند به افزایش بهرهوری و کاهش هزینههای تولید کمک کند.
این مقام مسئول بیان کرد: با هماهنگی های انجام شده این مدیریت با نزدیک ترین سردخانه (آیسان) به بیضا برای نگهداری و انبار محصولات مازاد کشاورزان جهت عرضه بموقع به بازار فراهم گردید.