به گزارش خبرنگاران گروه صنعت و تجارت گزارش خبر، علی علی پور با اشاره به اینکه میزان تولیدگندم از 13000 تن در سال گذشته به 27000 تن در سال زراعی جاری افزایش یافته است، تصریح کرد: انتظار می رود تا پایان برداشت بالغ بر 28هزار تن گندم مازاد بر مصرف کشاورزان و بهره برداران به مراکز خرید دولتی تحویل گردد و همچنین در سال زراعی گذشته نیز نسبت به سال قبل، افزایش 240 درصدی گندم تحویلی، شهرستان خنج را به رتبه ی سوم استانی رسانید.
این مقام مسئول افزود: رعایت تاریخ کشت به موقع، استفاده از بذور گواهی شده و پربازده و سازگار با شرایط آب و هوایی منطقه ، برگزاری کلاس های آموزشی ضدعفونی بذور خودمصرفی و غنی سازی بذور با روی و اسید هیومیک، مدیریت تغذیه و علف های هرز، کالیبره کردن سم پاش ها، ردیابی و مبارزه به موقع با آفات و بیماری ها به ویژه سن غلات و زنگ زرد گندم، استفاده از کف کارها و کشت بیش از 98 درصدی به صورت مکانیزه و استفاده از آبیاری نوین و رعایت تناوب زراعی را می توان از مهمترین عوامل افزایش تولید گندم در این شهرستان دانست.
این مقام مسئول بیان کرد: در سال زراعی جاری به لطف خداوند و شرایط اقلیمی مساعد و تعامل خوب بین کشاورزان و کارشناسان، 6600 هکتار از مزارع این شهرستان قابل برداشت بوده که با در نظر گرفتن کل تولید، متوسط عملکرد بالغ بر 4 تن در واحد سطح نسبت به سالیان گذشته افزایش معنی داری داشته است.