به گزارش خبرنگاران گروه صنعت و تجارت گزارش خبر، علی علی پور با اشاره به اینکه کیفیت، قیمت، فراوانی کالا و رعایت بهداشت از اهداف اصلی بازرسی ها است، تصریح کرد: بازرسی های صورت گرفته از واحدهای خبازی، فروشگاه های عرضه ی مواد غذایی( مرغ و تخم و مرغ، گوشت، میوه و تره بار و ... ) و فروشگاه های سموم و نهاده های کشاورزی صورت گرفته است.
این مقام مسئول ادامه داد: بازرسی های فوق به صورت انفرادی یا گشت مشترک بوده که بیش از 15 مورد تخلف (بیش تر در خصوص عدم درج قیمت، گرانی کالاو..) شناسایی و پرونده ها به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شده است.
به گفته وی؛ نظارت مستمر بر نانوایی ها با همکاری اعضای کارگروه به ویژه اتحادیه نانوایی ها و شبکه بهداشت نتیجه مطلوبی داشته که نسبت به گذشته متحول شده است و جهت پایدار ماندن این شرایط نیاز به تداوم بازرسی ها و همکاری متصدیان نانوایی ها دارد.