به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، حسن مقیم معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری فارس جهت روشنگری و تنویر افکار عمومی پیرامون انجام عملیات آبخیزداری در پارک ملی بمو شیراز گفت: اثر بخشی پروژه های آبخیزداری در کنترل سیلابها و حفاظت منابع آب و خاک و پوشش گیاهی، نقشی مثبت است و این اقدامات سازه ای برای ترمیم طبیعت لازم و ضروری است اما متأسفانه افرادی با طرح اطلاعات نادرست و غیر علمی و شبهه افکنی در فضای مجازی این اقدامات ضروری و مفید را زیر سوال میبرند.
وی در تشریح چگونگی عملیات اجرایی پروژه مدیریت سیلاب آبخوانداری دره چپ و راست پارک ملی بمو شیراز و نیز اهداف و دستاوردهای مهم این طرح برای مردم، اظهار داشت: تقویت و تغذیه آبخوان های پایین دست، رفع معضل کم آبی منطقه و ذخیره آب گونه های مختلف گیاهی و جانوری، جلوگیری از خسارتهای ناشی از سیلابهای ویرانگر و تلطیف هوا از جمله اهداف مهم اجرای این پروژه در منطقه حفاظت شده بمو است.
مقیم با اشاره به آغاز فاز نخست عملیات اجرایی این پروژه در اویل دهه ۹۰ اظهار داشت: بدلیل وجود عدم اعتبارات لازم این عملیات متوقف شد اما در سال گذشته با جذب اعتبار لازم عملیات تکمیلی آن از سر گرفته شد.
معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری فارس تصریح کرد: حفظ گونه های گیاهی از اولویتهای مهم است و طی فرآیند تکمیل این پروژه همواره سعی شده تا شاهد کمترین آسیب محیط زیستی باشیم بطوریکه با تامین خاک مورد نیاز پروژه از مخزن سازه ،فاصله حمل نیز به حداقل و صفر رسانیده شد.
وی با اشاره به کارکردهای مثبت این پروژه یادآور شد: بطور کلی این پروژه علاوه بر اثر بخشی حوزههای زیر دست موجب طراوت و سرسبزی بیش از پیش محدوده پارک ملی بمو نیز خواهد شد.