لامِرد_ ارزیابی برای تأسیس رشته فوریت های پزشکی و تقویت همکاری های بالینی توسط هیأت تخصصی بورد فوریت های پزشکی وزارت بهداشت با حضور در دانشکده پرستاری ام البنین (س) لامرد صورت گرفت.
لامِرد - دومین تور ملی آموزشی - ترویجی مدیریت آفت سرخرطومی حنایی نخیلات و خشکیدگی خوشه خرما، سهشنبه دوم اردیبهشت ۱۴۰۴ با حضور جمعی از مسئولان و بهرهبرداران بخش کشاورزی در شهرستان لامرد برگزار شد.
پنجاهمین دوره مسابقات جهانی اختراعات، نوآوری و تکنولوژی های مدرن سوئیس ۲۰۲۵ با حضور بیش از ۱۲۰۰ تیم و قریب به دو هزار نفر از نخبگان و مخترعان برتر جهان طی ۵ روز در شهر ژنو کشور سوئیس برگزار گردید.
یک شرکت استرالیایی با استفاده از منسوجات بازیافتی و گیاهان رایج، چرمی مشابه چرم حیوانی تولید کرده است که میتوان از آن در صنایعی مانند تولید کفش، صنعت مُد یا لوازم داخلی و خودرو استفاده کرد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ایران در نشست جهانی یونسکو در پاریس از تحریمهای علمی انتقاد کرد و آن را در تضاد با شعار یونسکو مبنی بر دسترسی آزاد به منابع تحقیق دانست.
زباله های الکترونیکی جهانی به سطوح رکوردی رسیده اند که حاوی فلزات ارزشمندی مانند لیتیوم هستند و پیش بینی می شود تا سال 2030 به طور چشمگیری افزایش یابد و نیاز به روش های بازیافت بهبود یافته را برجسته کند.
مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، با هدف ارتقاء توانمندیهای متخصصان روابط عمومی، دوره آموزشی خبرنویسی را بهصورت حضوری و در ساختمان مرکزی این مرکز برگزار کرد. این دوره ۴ ساعته بهمنظور توانمندسازی کارشناسان و مسئولان تولیدمحتوا در تولید محتوای غنی و مؤثر طراحی شده است.
در سال 1403، جامعه ایران شاهد تحولات چشمگیری در عرصههای مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بود که دستور کارهای مهمی برای افکار عمومی ایجاد کرد. مرکز افکارسنجی ملت با انجام پژوهشهای دقیق و علمی، تصویری روشن از افکار عمومی در این سال ارائه کرد
سفرای کشورهای تاجیکستان، ازبکستان و قزاقستان با حضور در کلانشهر شیراز، در تاریخ 27 اسفند 1403 از مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) بازدید و بر آغاز همکاریهای مشترک با این مؤسسه تاکید کردند.
با افزایش مقررات سختگیرانه و نیاز به کاهش انتشار کربن، صنعت دریانوردی در حال حرکت به سمت فناوریهای نوین است. یکی از حوزههای کلیدی این تحول، پیشرفت در سیالات دریایی است که با توسعه روانکنندههای جدید و پایدار، میتواند همزمان کارایی عملیاتی و تعهدات زیستمحیطی را بهبود بخشد.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با صدور بیانیهای از مساعی و پیگیریهای دکتر حسین سیمایی، وزیر علوم تحقیقات و فناوری و حسن تدبیر و اتخاذ تصمیم مناسب دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور و رئیس شورای انقلاب فرهنگی درخصوص مصوبه مورخ ۱۴۰۳/۰۹/۱۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی و بازگشت سازمان سنجش، پذیرش و ارزشیابی به ساختار وزارت علوم قدردانی کردند.