به گزارش خبرنگاران گروه صنعت و تجارت گزارش خبر، علی فلاحی با بیان اینکه این عملیات در 6 ماهه نخست امسال انجام شده است، افزود: تعداد یک میلیون و 200 هزار قطعه انواع ماهیان گرمابی در 800 باب استخر در 29 شهرستان استان فارس و تعداد 870 هزار قطعه بچه ماهی سردابی در 65 باب استخر در 7 شهرستان این استان رهاسازی شده است.
به گفته وی؛ پیش بینی می شود تا پایان سال جاری در این استخرها هزار و 600 تن انواع کپور ماهیان چینی از جمله کپور و آمور و 900 تن ماهی سردابی تولید شود.
این مقام مسئول با بیان اینکه پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی یکی از راهکارهای تولید آبزیان با حداقل مصرف منابع به شمار می رود، تصریح کرد: نکته مهم این است که با پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی، نیازی به مصرف آب اضافی نیست.
فلاحی افزود: با این کار استفاده از منابع و تأسیسات موجود به بهترین شکل انجام می شود که این امر افزایش درآمد و سطح سلامت جامعه را به همراه دارد.
وی به مزایای پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی پرداخت و گفت: استفاده از تولیدات مزرعه مانند گندم، جو، ذرت و یونجه برای کاهش هزینه تمام شده تولید ماهی، غنی شدن آب خروجی استخر و کاهش میزان مصرف کود و بهبود کیفیت محصولات کشاورزی از جمله مزایای این طرح است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه ورود گوشت ماهی به عنوان یک غذای سالم و ضروری در سبد غذایی خانوار روستایی و شهری از اهمیت بالایی برخوردار است، افزود: مدیریت شیلات استان فارس ضمن آموزش و ترویج پرورش آبزیان در استخرهای کشاورزی، نظارت بر توزیع ماهی و میزان تولید و همچنین ثبت آمار تولید در سامانه جامع پهنه بندی در هر شهرستان را با کمک کارشناسان رابط و مدیران پهنه پیگیری می کند.
مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان فارس خاطر نشان کرد: از میان شهرستان های تولیدکننده ماهیان گرمابی در استان فارس شهرستان های قیر و کارزین، جهرم، داراب و مرودشت و در زمینه پرورش ماهیان سردابی شهرستان های سپیدان، اقلید و ممسنی حائز رتبه برتر هستند.