به گزارش خبرنگاران گروه صنعت و تجارت گزارش خبر، امیرحسین محمدی در بازدید از باغات پسته شهرستان های سروستان و خرامه بیان کرد: تاخیر در شروع آبیاری درختان پسته و کنترل علف های هرز باغات از مهمترین اقداماتی بود که در زمینه کنترل این بیماری انجام شده است.
به گفته وی؛ اکثر سرخشکیدگی ها ناشی از مدیریت نامناسب آب بود که در نتیجه اقدامات انجام شده، رطوبت خاک در ریشه درختان کاهش پیدا کرده و خفگی و آب زدگی ریشه ها از بین رفته است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه باید آموزش های لازم و تخصصی در زمینه آبیاری درختان پسته به باغداران ارائه شود، تصریح کرد: برگزاری کلاس های آموزشی با تخصص های آبیاری، تغذیه باغات، مبارزه با آفات و بیماری ها از جمله برنامه هایی است که در آینده نزدیک اجرایی خواهد شد.
محمدی بیان کرد: در پژوهشکده پسته کشور پیشنهاداتی در رابطه با بهبود وضعیت آبیاری و همچنین مناطق مستعد برای کشت پسته در دست بررسی داریم که تا یک ماه آینده در قالب دستورالعمل به سازمان جهاد کشاورزی ارائه خواهیم داد.
وی اظهار امیدواری کرد؛ با مجموعه این اقدامات و بهره گیری از ظرفیت ها و همدلی که در بخش کشاورزی استان فارس وجود دارد بتوانیم در آینده شاهد ارتقا وضعیت تولید پسته در این استان باشیم.
این مقام مسئول به وضعیت خوب خاک، مسائل بومی و دانش فراوانی که در استان فارس وجود دارد اشاره کرد و گفت: همگی این ظرفیت ها شرایط را برای تبدیل این استان به عنوان یکی از قطب های پایدار تولید پسته کشور فراهم کرده است.
رئیس پژوهشکده پسته کشور افزود: امیدواریم در پژوهشکده پسته کشور بتوانیم با کاهش مصرف آب و افزایش راندمان آبیاری، گامی در جهت افزایش تولید پسته کشور برداریم.