به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، دکتر «احمد غلامی» گفت: اداره استعدادها و عملکردهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سال 1382 به ابتکار معاونت آموزشی دانشگاه، با هدف شناسایی، هویت بخشی و حمایت از استعدادهای برتر دانشجویی راه اندازی شد.
این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: در مدت بیست سال راه اندازی اداره استعدادها و عملکردهای درخشان دانشگاه، مسوولان این اداره، تلاش خود را بر محور گسترش و مستحکم کردن جایگاه این مرکز در بین دانشجویان به عنوان آینده سازان ایران اسلامی متمرکز ساخته اند.
او یکی از اقدامات اداره استعدادها و عملکردهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی شیراز را تشکیل نشست های ماهیانه با حضور مسوولان دفاتر استعداد درخشان دانشکده ها و با هدف تبادل نظر، بررسی چالش ها و راهکارهای قابل ارایه در زمینه توسعه خدمات این حوزه عنوان کرد.
دکتر غلامی از جمله فعالیت های این اداره را شناسایی و معرفی دانشجویان طبق دستورالعمل وزارت بهداشت برای شرکت در آزمون دستیاری تخصصی با استفاده از سهمیه استعداد درخشان، اعطای تسهیلات ویژه استعدادهای درخشان در چارچوب دستورالعمل وزارت بهداشت، بررسی و تایید عضویت دانشجویان حائز شرایط به عنوان استعداد درخشان مطابق با دستورالعمل وزارت بهداشت در سایت «سبا»، بررسی، معرفی و ثبت مشخصات دانشجویان حائز شرایط در درگاه مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت برای استفاده از سهمیه بدون آزمون و با آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته، برشمرد.
او ادامه داد: برگزاری المپیادهای علمی دانشجویی، برگزاری آزمون و مصاحبه درون دانشگاهی در هر یک از حیطه های 6 گانه المپیاد، برگزاری جشن تشویق دانشجویی دانش و پویش به منظور تشویق و ایجاد انگیزه برای دانشجویان رتبه های برتر مناطق، برگزاری روز معرفی دانشگاه، همکاری با بنیاد نخبگان فارس، برگزاری کارگاه های آموزشی بر مبنای نیازسنجی در خصوص توانمندسازی دانشجویان استعداد درخشان در هر دانشکده نیز از دیگر اقدامات استعداد و عملکردهای درخشان دانشگاه به شمار می رود.
این مقام مسوول در معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: تمامی امور مربوط به دانشجویان عضو بنیاد نخبگان در خصوص شرکت در طرح های مختلف بنیاد نخبگان و اعطای تسهیلات ویژه طرح های یاد شده به دانشجویان طبق مقررات، از سوی اداره استعدادها و عملکردهای درخشان دانشگاه انجام می شود.
دکتر غلامی بیان کرد: هماهنگی با دانشگاه ها و دانشکده های کلان منطقه پنج، بررسی و اعلام اسامی دانشجویان کارشناسی ارشد واجد شرایط سهمیه استعداد درخشان دو آزمون phd و dpt، بازدید از دفاتر استعداد درخشان دانشکده های تحت پوشش به صورت سالیانه، طراحی و ارایه برنامه های جدید تسهیلاتی، برگزاری کارگاه های آموزشی برای دانشجویان در راستای تبیین آیین نامه های استعداد درخشان، از جمله اقدامات این اداره است.
او یکی دیگر از اقدامات اداره استعدادها و عملکردهای درخشان دانشگاه را برگزاری نشست کمیسیون حمایت از نخبگان و دانشجویان استعداد درخشان مطابق با دستوالعمل وزارت بهداشت عنوان کرد که با حضور رییس دانشگاه، معاونان آموزشی، فرهنگی و دانشجویی و تحقیقات و فناوری، رییس EDC، مدیرکل اداره کل آموزشی دانشگاه و سه نفر از اساتید منتخب دانشگاه برگزار می شود.
مدیر اداره استعدادها و عملکردهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: همچنین این اداره در طراحی و ارایه برنامه های جدید توانمندسازی مدیریتی دانشجویان استعداد درخشان دو سال آخر در مقاطع دکترای حرفه ای و phd و طراحی و اجرای سامانه جامع پایش عملکرد و هدایت دانشجویان، تلاش دارد.