به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، دکتر «محمد هاشم هاشم پور» گفت: یکی از این حمایت ها، ابلاغ شیوه نامه دانشگاهی اعطای پژوهانه تشویقی به پژوهشگران پر استناد یک درصد و دو درصد برتر جهان، با هدف حمایت از این گروه ممتاز از اعضای هیات علمی دانشگاه است.
حمایت های مالی
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه بیان کرد: اقدام حمایتی دیگر، ابلاغ نسخه جدید آیین نامه پژوهانه شاخص «H» در این دانشگاه، با هدف حمایت از اعضای هیات علمی برتر از نظر شاخص علم سنجی یادشده و همچنین تشویق اعضای هیات علمی بر اساس عملکرد نسبتا جدید آنان (همان شاخص در بازه زمانی پنج ساله «H-5») است.
این عضو هیات رییسه دانشگاه، پرداخت تعهدات مالی این معاونت در خصوص اقساط سر رسید شده طرح های پژوهشی دانشگاه تا پایان بهمن سال گذشته را یادآور شد و گفت: تلاش در راستای تسویه بدون تاخیر مطالبات مالی طرح های پژوهشی، از اولویت های اساسی این معاونت است.
او همچنین با اعلام افزایش بیش از دو برابری حمایت مالی از پژوهشگران و فناوران دانشگاه از سال ۱۴۰۳، افزود: در سال جاری، نظام حمایت مالی از اساتید، اصلاحات قابل توجهی را در راستای افزایش بهره وری منابع و حرکت به سوی ارتقای کیفیت فعالیت های تحقیقاتی و مرجعیت علمی تجربه خواهد کرد، به گونه ای که علاوه بر حمایت های پیشین معاونت از انواع طرح های تحقیقاتی، پژوهانه سالانه اساتید نیز به این حمایت ها افزوده می شود.
دکتر هاشم پور جهش سقف تسهیلات مالی حضور در کنگرههای خارجی از ۹۴ میلیون ریال در آیین نامه پیشین به ۶۲۷ میلیون ریال در آیین نامه جدید را اقدام حمایتی دیگری برشمرد که امید است افزایش حضور موثر اساتید دانشگاه در کنگرههای بین المللی و گسترش همکاریهای بین المللی با دیگر مراکز علمی جهان را به ارمغان آورد.
او پرداخت حق التحقیق به مقالات و تولیدات فناورانه از ابتدای سال ۲۰۲۴ میلادی را نیز به عنوان دیگر حمایت و مشوق مالی عنوان کرد.
حمایت های معنوی
این مقام مسوول در دانشگاه اظهار کرد: با توجه به نیاز ضروری معاونت به بهره مندی حداکثری از نظرات نخبگان، افزایش مشارکت اساتید موفق و صاحب نظر دانشگاه در برنامه ریزی ها و تصمیم گیری های حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در قالب تشکیل شوراهای گوناگون، از مهمترین رویکردهای این مجموعه است که تکریم اساتید را نیز به همراه دارد.
دکتر هاشم پور، پیگیری زمینه های ارتقای عادلانه اعضای هیات علمی پژوهشی، پیگیری و تسریع در جذب اعضای هیات علمی با استفاده از برخی ظرفیت های قانونی بنیاد ملی نخبگان، افزایش ارتباط از مجرای وقت ملاقات اختصاصی هفتگی اساتید دانشگاه را به عنوان گوشه ای دیگر از به مشارکت طلبیدن اساتید اعلام کرد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، گسترش حمایت از فعالیت های دانش بنیان اساتید از جمله با راه اندازی پارک علم و فناوری سلامت و اتاق تمیز برج پژوهشی محمد رسول الله (ص)، تجهیز و بروز رسانی دستگاه های آزمایشگاه مرکزی، افزایش خدمات مشاوره ای پژوهشی و فناورانه و حرکت در راستای ارتقای عدالت ورزی در میان اساتید را از دیگر حمایت های معنوی صورت پذیرفته برشمرد.