به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، این واحد فناوری در فضای فیزیکی ۴۰۰ متر مربع که شامل اتاق تمیز جهت تولید نیمه صنعتی با ارزش افزوده بالاست که قرار است این واحد تا ۶ ماه آینده به بهره برداری برسد.
دکتر پناهی در این سفر، همچنین در حاشیه حضور در جشنواره تحقیقات و فناوری طبری، از نمایشگاه دستاوردهای فناورانه مرکز رشد و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز بازدید کرد.
در ادامه، دکتر پناهی در مراسم دوازدهمین جشنواره تحقیقاتی طبری دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: واقعیت آن است که گزارشی که مسئولان دانشگاه ارائه دادند یک گزارش غرورآفرین است که مشخص است تلاش بسیاری برای رسیدن به این درجه شده است. بنده با افتخار از شما تشکر و قدردانی میکنم.
وی افزود: ما از سال ۱۴۰۰ یک برنامه تحولی هشت مادهای را مصوب کردیم و اولین نکته آن بود که پژوهش در راستای حل مشکلات و مسائل فعلی و آینده کشور باشد و این را یک اصل قرار دادیم.
وی ادامه داد: بر این اساس، تمامی مسائل و مشکلات را به طور مکتوب از تمامی دانشگاههای علوم پزشکی کشور اخذ کردیم و موارد را متناسب با زیرساخت های دانشگاهها تحت عنوان ماموریت ویژه واگذار کردیم و در حال حاضر در کشور دانشگاهی نداریم که در کنار تحقیقات جاری خود، ماموریت ویژه از ما نگرفته باشد.
معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: تا آنجا که مقدور بوده ما به همه دانشگاههای علوم پزشکی کشور، بودجه دادیم و میتوانیم ادعا کنیم در برخی از دانشگاهها این امر برای نخستین بار صورت گرفته بود.
دکتر پناهی گفت: بحث توسعه عدالت در تحقیقات از محل ماده ۵۶ شروع شد و برحسب ظرفیت و برنامه های ارسالی از دانشگاه ها، عدد قابل توجهی برای پژوهش اختصاص یافت.
معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت مطرح کرد: در همین راستا کمیتههای متعددی در حوزههای فناوری، تحقیقات و علم سنجی شکل گرفته تا نقشه راه برای حمایت از طرح های نو و مرز دانش را ترسیم کنند و بر کیفیت تحقیقات تمرکز کنند.
دکتر پناهی اشاره کرد: فقط بر تعداد مقالات تمرکز نخواهیم کرد بلکه باید کیفیت تحقیقات، مقالات و محصولات فناورانه را بالا ببریم.
در پایان دکتر پناهی از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی مازندران در جشنواره تحقیقاتی و فناوری طبری تجلیل کرد.