به گزارش خبرنگاران گروه صنعت و تجارت گزارش خبر، صدیقه مویدی اظهار کرد: برداشت زعفران دیم و آبی در شهرستان بیضا از اواخر آبان ماه شروع شد و تا پایان آذر ماه ادامه دارد.
وی با بیان اینکه میانگین تولید زعفران 4 کیلوگرم در هر هکتار است، تصریح کرد: پیش بینی می شود بالغ بر 48 کیلوگرم زعفران خالص از این سطح زیرکشت برداشت و روانه بازار مصرف شود.
به گفته مویدی؛ برداشت زعفران در این شهرستان به صورت دستی و قبل از طلوع آفتاب انجام میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا افزود: با توجه به روند رو به رشد سطح کشت این گیاه داروئی نیاز است دستگاه های مکانیزه برداشت و فرآوری زعفران در بیضا توسعه یابد.
وی با اشاره به اینکه زعفران تولیدی به علت اقلیم آب و هوایی عیار بالایی دارد اضافه کرد: در صورت فراهم شدن زمینه صادرات این محصول، تجارتی پرسود را رقم خواهد زد.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: در سال های اخیر خشکسالی باعث شده کشاورزان برای تولید محصولات خود با چالش تأمین آب مواجه شوند، بنابراین کشت محصولات کمآب بر و اقتصادی مانند گیاهان داروئی در اولویت مدیریت جهاد کشاورزی این شهرستان قرار دارد و کشاورزان به کشت این محصولات ترغیب می شوند.