به گزارش خبرنگاران گروه اقتصاد گزارش خبر، اردیبهشت امسال بود که رئیس کل بانک مرکزی از مهلت ۶ ماهه این بانک به بانک های ناتراز (تا شهریور)، برای اصلاح اضافه برداشت هایشان خبر داد و تاکید کرد: حجم اضافه برداشت برخی بانکها از بانک مرکزی قطعا قابل قبول نیست و بانکهای ناتراز در این زمینه برای تعیین تکلیف، حتما مشمول « قاعده و فرایند گزیر» خواهند شد. فرزین ادامه این وضعیت را که عمدتاً ناشی از عملکرد چند بانک مشخص بوده است،موجب این دانست که امکان اجرای درست و موثر سیاست های کنترل تورم را دچار مشکل می کند.
در این خصوص سرانجام مدیر نظارت بر بانک ها و موسسات اعتباری بانک مرکزی، رسماً از قرار گرفتن سه موسسه مالی و اعتباری و یک بانک در آستانه انحلال خبر داد. همزمان مرکز پژوهش های مجلس نیز در گزارشی رسماً ابعاد جدیدی از وضعیت به شدت بحرانی بانک آینده را تشریح کرد.
۳ موسسه مالی و اعتباری و یک بانک در آستانه تعیین تکلیف نهایی
به گزارش صدا و سیما، مهدی عطوان مدیر نظارت بر بانک ها و موسسات اعتباری بانک مرکزی، در برنامه میز اقتصاد سیما اظهارکرد: برای هشت بانک یا موسسه مالی اعتباری که ناتراز، اما قابل احیا و بازسازی بودند، برنامه حداکثر دو ساله مشخص، تعیین و به آن ها ابلاغ شده است.
علاوه بر آن، سه موسسه مالی و اعتباری و یک بانک در آستانه انحلال هستند که تعیین تکلیف نهایی آن ها انجام شده است و موضوعشان باید در مراجع قانونی نهایی شود.
عطوان در تشریح عبارت تعیین تکلیف و این که آیا به معنی ادغام یا انحلال یا ... است، گفت: این موضوع در مراجع قانونی نهایی خواهد شد.در این حال، دیروز برخی پایگاه های فضای مجازی، با انتشار تصویری از یک صورتجلسه با مهر بانک مرکزی، از انحلال موسسه اعتباری توسعه خبر دادند.
گزارش مرکز پژوهش های مجلس از وضعیت بحرانی بانک آینده
اگرچه در گزارش دیروز مدیر نظارت بر بانک ها و موسسات اعتباری بانک مرکزی، به صراحت نامی از موسسات یا بانک در حال انحلال برده نشد، با این حال، همزمان گزارش مرکز پژوهش های مجلس در پایگاه این مرکز منتشر شد که ابعاد جدیدی از وضعیت نامطلوب بانک آینده را نشان می دهد.
منبع: عرشه آنلاین
"گزارش خبر را در لینکدین دنبال کنید"