به گزارش خبرنگاران گروه صنعت و تجارت گزارش خبر، صدیقه مویدی با بیان اهمیت اشتغالزایی در مناطق روستایی و درصد بالای اشتغال در بخش کشاورزی افزود: از نیمه خرداد ماه برداشت زردآلو آغاز شد و تا پایان تیر ماه ادامه خواهد داشت.
او تصریح کرد: برداشت زردآلو بصورت دستی انجام می شود و مهارت کارگران در نحوه برداشت و بسته بندی حائز اهمیت است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا اظهار کرد: بیش از 60 درصد از این کارگران زن هستند، چراکه میزان دستمزد زنان نسبت به مردان کمتر است.
مویدی با اشاره به سهم اشتغالزایی فرآوری خانگی این میوه تابستانه پیش بینی کرد: بالغ بر 150 تن زردآلو از ارقام شکر پاره، قیسی، تخم گردی و خیاری جهت مصرف تازه خوری، تهیه برگه زردآلو، لواشک، مربا، کمپوت و ترشک از سطح باغ های موصوف برداشت گردد.
به گفته وی هزاران خانواده در روستاهای این شهرستان سالانه حداقل بخشی از معیشت خود را با کار در باغ های میوه تأمین می کنند.
این مقام مسئول گفت: سطح باغ های بیضا 4228 هکتار است که سالانه بالغ بر 367 هزار و 179 تن انواع میوه تولید و علاوه بر بازارهای داخلی به کشورهای همجوار صادر می شود.