به گزارش خبرنگاران گروه صنعت و تجارت گزارش خبر، مهدی صادقی با اشاره به اینکه کار کاشت پنبه از اواخر اردیبهشت ماه در شهرستان خنج آغاز شده و تا پایان خرداد ماه در شهرستان های داراب، لارستان، جویم، زرین دشت، فسا، استهبان، سروستان، اوز، جهرم، مهر و لامرد ادامه دارد، تصریح کرد: کاهش سطح زیر کشت این محصول بر اساس برنامه الگوی کشت و برای حفظ منابع آبی است.
این مقام مسئول با بیان اینکه بر اساس برنامه ریزی های انجام شده می بایست در سال جاری حدود 67 هزار تن وش پنبه در مزارع استان فارس تولید و برداشت شود، اظهار کرد: رعایت الگوی کشت ابلاغی به جهت حفظ منابع پایه و جلوگیری از نوسانات بازار محصولات کشاورزی و به طور خاص وش پنبه حائز اهمیت است.
وی با اذعان به اینکه به منظور کشت پنبه در استان فارس تا کنون 8100 تن انواع کود های پایه و سرک پنبه تامین و به شهرستان های دارای کشت تخصیص داده شده است، ابراز کرد: در همین راستا 769 تن بذور پنبه تولید داخل از ارقام گلستان، ارمغان و ساجدی نیز تهیه و آماده کشت توسط پنه کاران مناطق مختلف این استان است.
او با اشاره به اینکه علاوه بر بذور ارقام داخلی پنبه تامین شده دیگر بذور فجر، حکمت، شایان، تابان و بختگان نیز در اراضی استان فارس کشت می شود، افزود: برخی ارقام خارجی مانند ماکسا، کاریسما، فلش، لیدر، BA1010، لودوس و آرمادا نیز توسط پنبه کاران کشت می شود.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با بیان اینکه میانگین تولید وش پنبه در هر هکتار از مزارع این استان در سال گذشته به حدود 3700 کیلوگرم رسیده است، تصریح کرد: در سال گذشته میزان تولید کل استان فارس قریب به 80 هزار تن بود که این موفقیت با اجرای برنامه های افزایش بهره وری تولید پنبه در واحد سطح محقق شد.
صادقی با اشاره به اینکه استان فارس از قطب های تولید پنبه در کشور به شمار می آید، بیان کرد: محصول پنبه تولیدی این استان از کیفیت مطلوبی برخوردار است.