به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، دکتر بهرام عین اللهی در حاشیه بازدید از این مرکز، اظهار داشت: امروز از یکی از بزرگترین و بهترین بیمارستان های کشور بازدید کردیم. این بیمارستان در دوران کرونا، خدمات ارزنده و بزرگی به بیماران داشت و به حدود 700 بیمار کووید19، خدمت ارائه کرد.
وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: بیمارستان امام رضا(ع) در شروع دولت مردمی، ۷۰۰ تخت داشت که امروز ظرفیت آن به یک هزار و 200 تخت رسیده و امیدواریم به یک هزار و 800 تخت، افزایش یابد.
دکتر عین اللهی تاکید کرد: اورژانس بیمارستان امام رضا(ع) با ظرفیت 110 تخت، بسیار فعال است که این بخش و سایر بخش های تخصصی و فوق تخصصی، به بیماران مشهد مقدس، استان خراسان رضوی و حتی سایر استانها و کشورهای همجوار خدمات ارزنده ای ارائه می دهند.
وی از وجود بخش ها و تخت های گردشگری سلامت در این بیمارستان به عنوان یکی از نقاط قوت این مرکز درمانی یاد کرد و افزود: بسیاری از بیماران کشورهای مجاور، توانمندی ها و ظرفیت این بیمارستان را می دانند و برای درمان به بیمارستان امام رضا(ع) مراجعه می کنند.
وزیر بهداشت با اشاره به وجود برخی مشکلات مالی و ساختاری در این بیمارستان، گفت: در جلسه ای که با دکتر شبستری، رییس بیمارستان، همکاران وی و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، اهم مشکلات این بیمارستان مطرح و بررسی گردید.
دکتر عین اللهی تاکید کرد: در این جلسه مقرر شد که یک ردیف مستقل بودجه برای بیمارستان امام رضا(ع) مشهد مقدس، در نظر گرفته شود تا با درآمدهایی که از ارائه خدمات به بیماران داخلی و خارجی دارد، مشکلات را برطرف کند. در دولت مردمی تلاش کردیم دستگاه ها و تجهیزات پزشکی پیشرفته به ویژه تجهیزات تشخیص و درمان سرطان، برای این بیمارستان تامین و امیدواریم سایر نیازهای آن نیز برطرف شود.
وی به اخذ مجوز استخدام ۲۵ هزار نفر در رده های مختلف وزارت بهداشت اشاره و عنوان کرد: بخشی از ظرفیت این نیروها به دانشگاه علوم پزشکی مشهد مقدس، اختصاص می یابد تا مشکلات کمبود نیروی انسانی آن تا حدی، برطرف شود. در دوران گذشته، تجهیزات مورد نیاز درمان سرطان در مشهد تأمین نشده بود که در دولت مردمی، توانستیم مراکز درمانی مشهد را به شتابدهنده ها و دستگاه های تشخیص و درمان سرطان مجهز کنیم و این روند در سایر مناطق نیز ادامه دارد.