به گزارش خبرنگاران گروه صنعت و تجارت گزارش خبر، عبدالمجید رنجبر در نشست بررسی عملکرد و دستاوردهای نمایشگاه مذکور در استانداری فارس تصریح کرد: دامداران سنتی و نیمه صنعتی کمتر موفق شدند در نمایشگاه شرکت کنند از این رو کارگاه های حضوری و وبیناری برای این دسته از مخاطبان از مرداد ماه برگزار خواهد شد.
این مقام مسئول با بیان اینکه کارگاه های مذکور با همراهی مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی برگزار خواهد شد، اظهار کرد: 16 شرکت دانش بنیان حاضر در نمایشگاه که در زمینه اصلاح نژاد و تغذیه دام و طیور فعالیت دارند به اضافه آنهایی که دستگاههای جدید داشتند انتخاب تا در کارگاه ها به انتقال دانش بپردازند.
وی با اشاره به اینکه ورود به بازار کشورهای حوزه خلیج فارس یکی از اهداف برگزاری نمایشگاه دام و طیور و آبزیان شیراز بوده است، اظهار کرد: منتظر هستیم در صورت آزاد شدن صادرات دام از طرف وزارت متبوع گام های بعدی را برداریم.
رنجبر با بیان اینکه نمایشگاه دام و طیور امسال یکی از موفق ترین نمایشگاه های برگزار شده در سال های اخیر بوده است، اظهار کرد: ارائه و معرفی دام های اصلاح نژاد شده و نمایش آن در نمایشگاه در سال های آتی می تواند به عنوان یک بخش مفید برای دامداران باشد.
در نشست بررسی عملکرد و دستاوردهای شانزدهمین نمایشگاه بین المللی دام، طیور، آبزیان و صنایع وابسته از مجتبی دهقان پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، عبدالمجید رنجبر معاون بهبود تولیدات دامی و جمعی دیگر از مدیران ذی ربط به پاس مشارکت فعال و موثر در برگزاری نمایشگاه با اهدای لوح و تندیس از طرف محسن ربانی زاده معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس تجلیل و تقدیر شد.