در نشست صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران که با حضور مدیرعامل این صندوق و جمعی از نمایندگان بانکها برگزار شد، از بانک آینده نیز برای پرداخت تسهیلات قرضالحسنه اشتغالزایی به متقاضیان معرفی شده، قدردانی شد.
شرکت ارتباط فردا، پیشروترین هلدینگ فینتک و لندتک کشور، به عنوان بازوی دیجیتال بانک آینده، ورود به بازار سرمایه را در برنامه راهبردی خود، قرار داده است. در همین راستا، فرآیند ثبت پذیرش این شرکت در سال 1401 شروع شده و پس از طی مراحل قانونی، بهزودی سهام آن در فرابورس عرضه عمومی میشود.
بانک آینده با اعطای تسهیلات در قالب قراردادهای همکاری با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و صندوق توسعه ملی بهمنظور تأمین مالی ساخت و تجهیز هتلها، مهمانسراها، اقامتگاههای سنتی، سفرهخانهها، جایگاههای سوخت و اقامتگاههای بینراهی، در رونق گردشگری کشور همراهی شایان توجهی دارد.
روابط عمومی بانک آینده، رویداد جدیدی را ثبت نکرده است. (بیشتر بدانید)
معرفی
بانک آینده به استناد مصوبه یکهزار و یکصد و سی و هفتمین جلسه شورای پول و اعتبار، از ادغام بانک تات، مؤسسه اعتباری صالحین و مؤسسه اعتباری آتی، با سرمايهی پايه هشت (۸) هزار میلیارد ریال؛ در تیرماه سال ۱۳۹۱ شکل گرفت. متعاقباً، بانک آینده، بر اساس مجوزهای صادره از سوی بانک مرکزی ج.ا.ایران و سازمان بورس و اوراق بهادار؛ تحت شماره ۴۴۲۳۲۵ و شناسه ملی ۱۰۳۲۰۸۹۴۸۷۸، در تاریخ ۱۳۹۲/۰۵/۱۶ به ثبت رسید. بانک آینده از مجموعهی بیش از ۱۷هزار سهامدار، پس از طی مراحل لازم، در تاریخ ۱۳۹۳/۱۲/۲۶ موفق به اخذ مجوز فعالیت از بانک مرکزی ج.ا.ایران گردید.