به گزارش خبرنگاران گروه صنعت و تجارت گزارش خبر، مهدی صادقی با بیان اینکه برداشت محصول از اواسط شهریور ماه آغاز شده و تا اوایل بهمن ماه ادامه خواهد داشت، افزود: در سال زراعی گذشته 20 هزار و 440 هکتار ذرت دانه ای و 54 هزار و 100 هکتار ذرت سیلوئی در مزارع استان فارس کشت شد.
به گفته این مقام مسئول؛ تاکنون 90 هکتار ذرت دانه ای و 6 هزار و 800 هکتار ذرت سیلوئی از مزارع استان فارس برداشت شده که عملکرد ذرت دانه ای ۱0 تن در هکتار و ذرت سیلوئی ۶3 تن در هکتار است.
وی افزود: پیش بینی می شود از این مزارع بیش از 204 هزار و 400 تن ذرت دانه ای و بیش از سه میلیون و 410 هزار تن ذرت سیلوئی تولید شود.
صادقی تصریح کرد: بیشترین ارقام کشت شده ذرت شامل رقم های ۷۰۴، ۷۰۳، ماکسیما، گلادیوس، سیمون و BC678، والبوم، کوردونا و مای است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه محصول برداشت شده به عنوان خوراک دام و طیور در سطح استان فارس و استان های همجوار مورد استفاده قرار می گیرد، گفت: ذرت از جایگاه ویژه ای در تغذیه دام و طیور برخوردار است که می تواند تاثیر بسزایی در خودکفایی محصول و عدم خروج ارز از کشور و واردات این نهاده شود.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس خاطر نشان کرد: با هدف آشنایی کشاورزان با ارقام جدید و زودرس و روش های بهینه مصرف آب، طرح مقایسه ارقام در هشت شهرستان، طرح تغذیه در سه شهرستان، طرح تراکم بوته در دو شهرستان و کشت نشایی در دو شهرستان اجرا و در پایان برداشت محصول، نتایج آن در اختیار بهره برداران این حوزه قرار خواهد گرفت.