به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، در این نشست تخصصی مدیران و فعالان مراکز علمی و پژوهشی و دانشگاهی مرجع در علوم مرتبط و انجمن های صنفی و تخصصی حوزه دریا از جمله دانشگاه های امیر کبیر و صنعتی شریف ،سازمان شیلات، سازمان بنادر و دریا و نوردی ، سازمان کشتیرانی،اداره کل ایمنی و حفاظت دریایی سازمان بنادر و دریانوردی به ارائه برنامه ها و پیشنهادات خود در راستای تدوین قطع نامه و برگزاری پنل های تخصصی داشتند.
کریم اکبری وکیل آبادی نماینده نیروی دریایی ارتش در حاشیه این نشست با اشاره به هم افزایی کلیه ارگانهای دریایی گفت؛ باید به سمت بهره گیری از فناوریهای جدید حرکت کنیم.
وی در ادامه افزود: همه ارگانها و سازمان های دریایی باید در کنار یکدیگر حرکت کنند و ارتباطات خود را با صنایع همسو تقویت کنیم.
اکبری وکیل آبادی در پایان خاطر نشان کرد: برابر اهداف ترسیم شده در توسعه دریا محور و گام دوم انقلاب به سمت بهره گیری مطلوب از کلیه ظرفیت های ملی و بین المللی حرکت کرده و فضایی امن برای تجارت دریایی ایجاد نمائیم.
در همین راستا، سامان رضایی دبیر انجمن دریانوردان و مسئول محور ،ضمن ارائه گزارش عملکرد و نتایج جلسات بین المللی که پیش از این در بستر مجازی و با حضور کارشناسان و متخصصین ایرانی و نمایندگان ارگان ها و تشکل ها و همچنین کارشناسان و اساتیدی از دانشگاها و کشورهای مختلف از جمله روسیه ،سوئد، نروژ، فرانسه و دانشگاه WMU، برگزار شده بود، با ارائه پیش نویس نقشه راه فناوری های دریایی، نظرات متخصصین حاضر درجلسه را در سند پیش نویس اعمال نمود و مقرر شد تا نهایی شدن این سند و از طریق گروه مکاتبه ای این بررسی ها ادامه یابد.