به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، درباره همکاری و تعهدات مشترک میان این قرارگاه با دولت سیزدهم، با اشاره به اینکه قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا سپاه تاکنون بازوی اجرایی قوی برای همه دولتها بوده، اظهار داشت: در زمان دولت شهید آیت الله رئیسی هم فرماندهان، نخبگان و مهندسان این قرارگاه دوشادوش دولتمردان متعهد شدند ۶۳ طرح مشترک اجرایی شود.
به گفته فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا، این طرحها در حوزههایی مثل راه سازی، آب رسانی، برق، پتروشیمی، گاز، سد سازی، ایجاد اشتغال در کشاورزی، شیلات و دسترسی به ساحل برای کشاورزان برنامه ریزی شدند و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا توانست ۳۰ طرح از این ۶۳ طرح را در زمان دولت سیزدهم و تا قبل از شهادت آیت الله رئیسی به بهره برداری برساند.
سردار عابد با اشاره به اینکه در زمان افتتاح بیشتر این طرحها رئیس جمهور شهید حضور داشت، گفت: پس از شهادت ایشان هم طرحهای مشترک دولت و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا متوقف نشد و حدفاصل شهادت آیت الله رئیسی تا شروع به کار دولت چهاردهم ۲۰ طرح دیگر هم به بهره برداری رسید؛ یعنی جمعا ۵۰ طرح.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا با بیان اینکه تکمیل ۱۳ طرح مشترک باقی مانده در دولت چهاردهم نیازمند برنامه دقیق و منضبط است، اظهار داشت: قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا آماده است تا این طرحها را هم بر اساس اولویت بندی و برنامه ریزی دولت به پایان برساند.
سردار عابد در ادامه این گفتگو با تاکید بر اینکه آب، برق و سوخت از جمله چالشهای مهم در آینده ایران به شمار میروند از آمادگی قرارگاه برای حل این چالشها در کنار دولت چهاردهم خبرداد و گفت: برای مثال در حوزه سوخت امسال قرارگاه دست به احداث پالایشگاه مهر خلیج فارس زده تا با همکاری دولت چهاردهم فاز نخست آن را تا پایان سال ۱۴۰۳ به پایان برساند و فاز بعدی این پالایشگاه را در سال ۱۴۰۴ تمام کند.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا با پیش بینی اینکه در زمان فعالیت دولت چهاردهم، شروع به کار پالایشگاه مهر خلیج فارس مساوی با پایان کمبود بنزین و واردات بنزین باشد، به بحث ناترازی در گاز هم گریزی زد و گفت: یک تجربه موفق قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا با دولت سیزدهم حل بحث ناترازی گاز در استان خراسان رضوی در تربت جام بود و قرارگاه در زمانی کمتر از ۸ ماه با لوله کشی ناترازی گاز در این منطقه را به پایان رساند.
به گفته سردار عابد، بهره برداری هدفمند از معادنِ استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، خراسان رضوی، کرمان، سیستان و بلوچستان مغفول مانده و میتوان در یک همکاری مشترک با دولت چهاردهم، ظرفیت معادن در این استانها را فعال کرد تا به ایجاد اشتغال کمک بسزایی صورت گیرد.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا در پایان این گفتگو متذکر شد: دولتها آمده اند و رفته اند، اما یک حلقه مفقوده در اقتصاد جمهوری اسلامی ایران به نام میادین مشترک نفتی و گازی باقی مانده، اما قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا، موضوع بهره برداری از میادین مشترک یادآوران، اسفندیار، فرزاد و میدان مهم آرش را در دستور کار قرار داده تا مردم ایران از ظرفیتهای آن بهره ببرند.
سردار عابد با تاکید بر اینکه بهره برداری از میدان آرش در جهت تامین منافع مردم حیاتی است، گفت: ان شاءالله این موضوع در اولویت دولت چهاردهم قرار گیرد تا بتوان حق و حقوق مردم را استیفا کرد.