به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، به نظر می رسد با تغییر مهدی مسکنی مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری و جایگزینی وحید محمودی حلقه تغییرات مدیران ارشد بنگاه ها و صندوق های مهم اقتصادی کشور( منسوبین دولت شهید رئیسی) کامل شد.
با وجود شعارهای دولت وفاق ملی و تاکید دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور منتخب مبنی بر استفاده از تمامی نیروهای کارآمد و متخصص در دولت وفاق ملی بدون در نظر گرفتن طرز فکر سیاسی و حساسیت های ویژه بنگاه های اقتصادی بزرگ و ضرورت ثبات مدیریت در این بنگاه ها آستانه تحمل دولتمردان جدید به حداکثر 3 ماه رسید.
آن چه در عمل اتفاق افتاد تغییر مدیران تمامی بنگاه های اقتصادی مهم کشور بود که هر کدام از آنها عهده دار مدیریت ده ها شرکت مهم اقتصادی و صدها همت سرمایه بودند.این مهم بیانگر این است که ثبات مدیریتی در مراکز مهم اقتصادی کشور به کمتر از یک سال تقلیل یافته و چالش عمده ای را در این زمینه شاهد هستیم.
عمر عارف نوروزی در شستا به بیشتر از چند ماه نرسید. مهدی عبوری مدیر عامل غدیر بیش از یک سال دوام نیاورد. محسن احمدی مدیر عامل صندوق ذخیره فرهنگیان نیز در کمال ناباوری درکمتر از یکسال کنار گذاشته شد. عبدالحسین بیات جای خود را در صندوق بازنشستگی کارکنان نفت به سعید خوشرو داد.خداداد غریب پور هم جایگزین محمد ابراهیم آقابابایی در صندوق بازنشستگی کارکنان بانکها شد. در وزارت صمت هم محمد آقاجانلو مدیر عمل ایمیدرو و فرشاد مقیمی هم مدیر عامل ایدرو شد.
به این ترتیب زیر مجموعه این سازمان ها و صندوق ها و شرکتهای بزرگی مثل چادر ملو نیز دچار تغییرات مدیرتی شدند.به نظر می رسد این جابجایی ها بیشتر متاثر از فشار جریان های سیاسی باشد تا با حکم منطق اقتصادی که نتیجه آن بی ثباتی مدیریتی و عدم تصمیم گیری بلند مدت در اداره بنگاه های اقتصادی خواهد بود که بیشتر دغدغه ها به کارگیری نیروهای حزبی در مراکز بزرگ اقتصادی را به ذهن متبادر می کند.
با این حساب شاید نتوان تحول اقتصادی را درکشور انتظار داشت و به قول معروف “سالی که نکونست از بهارش پیداست”.
منبع:عصر خبر