به گزارش خبرنگاران گروه صنعت و تجارت گزارش خبر، «محمد سیفی» مدیر منطقه پنج عملیات شرکت انتقال گاز ایران، در این خصوص گفت: این عملیات مهم با هدف افزایش ایمنی و پایداری انتقال گاز و اطلاع از وضعیت فعلی خط لوله مذکور با برنامه ریزی های صورت گرفته بین ستاد، مناطق عملیاتی شرکت انتقال گاز و دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران صورت پذیرفت.
وی، افزود: هدف از انجام پیگرانی هوشمند در خطوط لوله، جمع آوری و ارائه اطلاعاتی از وضعیت غیر قابل رؤیت درون لوله های انتقال گاز می باشد.
سیفی، با اشاره به ضرورت این عملیات، تصریح کرد: پس از بررسی و دریافت نتایج پیگرانی هوشمند، برنامه های تعمیراتی مورد نیاز تعریف و اجرا خواهد شد که نتیجه آن، نیل به هدف و شعار شرکت انتقال گاز ایران یعنی انتقال ایمن، پاک، پایدار و بهره ور گاز و همچنین جلوگیری از آلودگی محیط زیست خواهد بود.
وی، افزود: به منظور بررسی جامع عملیات، جلسات مشترکی از سوی مراکز بهره برداری خطوط لوله با نمایندگان واحد های بازرسی فنی، دیسپچینگ، ایمنی، ارتباطات و فن آوری اطلاعات، حراست و کنترل حریم برگزار شده است.
مدیر منطقه پنج عملیات شرکت گاز در ادامه گفت: این عملیات با تلاش کارکنان و هماهنگی معاونت عملیات خطوط لوله منطقه و با دقت و ایمنی بالا در راستای افزایش بهره وری و تاب آوری خطوط لوله و با رعایت موارد ایمنی، در حوزه استحفاظی منطقه پنج و توسط متخصصین و جهادگران منطقه پنج عملیات در مراکز بهره برداری خطوط لوله جهرم، شیراز ، ارسنجان و آباده صورت گرفت.
سیفی در ادامه افزود: عملیات پیگرانی هوشمند خطوط مذکور با همکاری پیمانکار بخش خصوصی انجام شده است و هرکدام از مراحل انجام شده در این عملیات از لحاظ فنی از اهمیت خاصی برخوردار می باشد و جهت ارائه مختصات مهندسی، مکانیکی، الکترونیکی، تمیزکاری و جمع کردن ضایعات درون خطوط لوله و همچنین شناسایی نقاط معیوب طولی، عرضی و سرجوش های خطوط لوله به کار برده می شود.