به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، حسنی با بیان اینکه حریم دریاچه آب شرب سددرودزن توسط امور منابع آب شهرستان وآب منطقه ای استان می بایست مشخص شود ادامه داد: این موضوع جهت نظارت بهینه به دبیرخانه کارگروه اعلام می شود.آموزش کاهش مصرف کودوسموم شیمیایی و جلوگیری از مصرف سموم ممنوعه برای کشاورزان اطراف دریاچه توسط اداره جهادکشاورزی نیز از دیگر مباحثی است که مورد تاکید است.
این مقام مسوول اضافه کرد: تجاوز اراضی کشاورزی به حریم رودخانه ها و کشت و کار در مجاورت آبها و سدها به ویژه در منطقه کامفیروز و محدوده سد درود زن احتمال آلودگی آب و خاک را افزایش می دهد.
رییس اداره حفاظت محیط زیست مرودشت نسبت به ورود سموم کشاورزی و آفت کش ها و همچنین ورود پساب کودهای شیمیایی از مزارع به حریم رودخانه ها و سدها هشدار داد و گفت: متاسفانه بسیار دیده شده که در مناطقی از استان فارس که کشاورزی رونق بیشتر دارد عملا به حریم رودها و دریاچه ها تجاوز می شود و سموم کشاورزی مستقیم وارد محدوده ای می شود که آب شرب مردم از آن تامین می گردد.
حسنی در ادامه گفت: دراین کارگروه برتکمیل شبکه جمع آوری فاضلاب شهری وپیگیری لازم توسط اداره آبفا از طریق استان و ساماندهی تانکرهای فاضلاب شهری تاکید و مقررشد در صورت عدم حصول نتیجه جهت ساماندهی فاضلابهای شهری از طریق مراجع قضایی اقدام قانونی صورت پذیرد.
رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان مرودشت در پایان با اشاره به اینکه موضوع فاضلاب وساماندهی آن درشهرستان در سال جاری با جدیت پیگیری خواهد شد خاطر نشان کرد: اراده مسوولان محیط زیست و عزم مدیران شهرستان بر این است که امسال موضوع مدیریت فاضلاب در این شهرستان بصورتی کارشناسی و اساسی اعمال شود و امید است با هم افزایی مدیران و کارشناسان و تعامل بین دستگاهی به این مهم دست یابیم.