به گزارش خبرنگاران گروه صنعت و تجارت گزارش خبر، علی رضا محمدی بیان کرد: گرده افشانی نخلستانها از هفته سوم اسفندماه آغاز و تا پایان فروردین ماه ادامه دارد.
این مقام مسئول اظهار کرد: مناسب ترین دما گرده افشانی بین ۲۲ الی ۲۷ درجه سانتیگراد و همچنین ساعات ۱۰ الی ۱۵ مناسب ترین ساعات گرده افشانی محسوب می شود.
وی همچنین تصریح کرد: گرده افشانی نقش بسیار مهمی در افزایش تولید و کیفیت محصول خرما دارد و رعایت اصول و دقت در انجام آن ضروری می باشد.
محمدی درخت نخل را از جمله درختان دوپایه که شامل گل های نر و ماده بر روی درختان جداگانه می باشد برشمرد و در ادامه افزود: برای تولید اقتصادی محصول را باید گرده افشانی نمود که این کار به صورت سنتی و دستی توسط کارگران ماهر انجام می شود.
وی در پایان از مهمترین ارقام تولیدی شهرستان زاهدی، شاهانی، گشخواه، خاصویی نام برد و به ارقام تجاری پیاروم و مجول اشاره کرد که در حال توسعه می باشد.