به گزارش خبرنگاران گروه صنعت و تجارت گزارش خبر، علی علی پور با اشاره به اینکه خنج به دارا بودن اقلیم و آب و هوای مناسب، قابلیت کشت محصولات خارج از فصل به صورت تونل های پلاستیکی را داراست،که با توجه به همت و تلاش بهره برداران، یکی از قطب های تولید محصولات سبزی و صیفی نوبرانه می باشد، تصریح کرد: سالانه بیش از 5500 هکتار از اراضی این شهرستان به کشت انواع محصولات سبزی و صیفی به صورت بهاره و پاییزه اختصاص می یابد.
این مقام مسئول اظهار کرد: با توجه به محدودیت منابع آب های زیرزمینی کشت این محصولات به صورت مالچ و تونل های فصلی پلاستیکی(نیمه گلخانه ای) بوده و صد درصد این مزارع به روشهای نوین آبیاری مجهز شدهاند و به این شیوه ضمن کشت محصولات، ایجاد اشتغال های قابل توجه ، عملا با افزایش بهره وری آب در میزان مصرف آب های زیرزمینی نیز صرفه جویی به عمل می آید.
علی پور به مشخصه هایی از جمله تولید خارج از فصل،کیفیت بالای محصولات تولیدی بر ارزش صادراتی و ارز آوری بالای این محصولات اشاره کرد و افزود: از دیگر خصوصیات ویژه ی این محصولات، تعداد اشتغال مستقیم و غیرمستقیمی است که در شهرستان ایجاد شده است و هیچ صنفی نمی تواند اشتغال جایگزین یا معادل آن ایجاد کند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج، مهم ترین دغدغه ی تولیدکنندگان این حوزه را تعرفه های صادراتی عنوان کرد و گفت: احداث گلخانه، ایجاد کارگاه های سورت و بسته بندی، احداث سردخانه و نهایتا عرضه محصولات با برندهای بازار پسند داخلی و خارجی را از اصلی ترین موضوعات در دست اقدام مدیریت جهاد کشاورزی دانست.
به گفته ی وی؛ برداشت محصولات سبزی و صیفی بهاره تا اواسط خردادماه ادامه دارد و پیش بینی می شود، بالغ بر 100 هزار تن محصول روانه بازارهای داخلی و خارجی گردد.