به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، سارا احمدی، دبیر علمی کنگره ملی زنان تاثیرگذار استان فارس گفت: دومین کنگره ملی بانوان تاثیرگذار در ساحت علم و فرهنگ با امکان شرکت بانوانی که در میدان تکلیف، دست از تلاش برنمیدارند و ضمن حفظ روحیه زنانه و نقشآفرینی موثر در خانواده، پرچم تلاشگری را در هر عرصهای که بتوانند به اهتزاز در میآورند، در استان فارس نیز همزمان با سایر استانهای کشور برگزار میگردد.
دبیر علمی کنگره ملی زنان تاثیرگذار استان فارس گفت: این کنگره با توجه به ضرورت و تاکید حضور زنان در پویایی و رشد و ترقی جامعه برگزار می گردد و هدف اصلی آن این است که قدمهای نستوه، دستهای پرتوان و فکر و بالندگی و پویایی بانوان سرزمینمان را مورد ستایش قرار دهد.
سارا احمدی بیان داشت: زنان و مردان موفقی که در جامعه ایرانی امروز می درخشند، علاوه بر تلاش و اراده خود مرهون تلاشها و ایثارگری های بانوان توانمند جامعه ما می باشند که نتیجه آن نام دیار ما به شکوه و جلوه دلربا رقم زدند. قطعا آیندگان از دیباچه عشق آنان خواهند سرود. خورسندیم که پویایی و بالندگی کشتی علمی و فرهنگی جامعه زیر نظر بانوان تاثیر گذار این مرز و بوم به حرکت در آید.
ایشان افزود: این کنگره سرآغاز حرکتی نو و انقلابی برای زنان ایرانی است که نه وامدار الگوهای غربی و نه نگرشهای شرقی هستند چرا که در این الگوها، زن هیچگاه در متن نبوده و همواره در حاشیه قرار داشته است.
وی گفت: از اهداف این کنگره عظیم ملی این است که زنان به این باور برسند که حضور فعال، مثبت و سازنده آنان با تکیه بر فطرت تا چه اندازه میتواند برای هدایت امور جامعه ارزشمند باشد و این خود نوعی مطالبهگری از زنان برای حضور کارآمد با تکیه بر ارزشهای انسانی و پذیرفتن نقشهای مختلف در ساحت نگاه متعالی الگوی سوم است. الگویی که برنامه خود را برای حضور زن در سه عرصه تکامل فردی، حیات اجتماعی و کانون خانواده در نظر میگیرد. با توجه به اینکه در بسیاری از عرصههای اجتماعی حضور زنان نه تنها لازم، بلکه یک ضرورت محسوب میشود؛ استفاده از اندیشه زنانه با ظرافتها و نکتهسنجیهای خود قطعا میتواند برطرفکننده کاستیهای بسیاری در جامعه باشد.
دبیر علمی کنگره ملی زنان تاثیرگذار استان فارس گفت: در این کنگره بانوان تاثیرگذار در ذیل ۸ کارگروه(علمی، پژوهشی و فناوری، سیاستگذاری و حکمرانی، گفتمانسازی و رسانه، فعالیتهای اجتماعی، اقتصاد و کارآفرینی، تعلیم و تربیت، فرهنگ و هنر،ورزش) تقسیم بندی شده و برای هر کارگروه یک دبیر در نظر گرفته شده است که خوشبختانه دبیران انتخابی ۸ کارگروه استانی مورد تایید از سوی دبیرخانه ملی کنگره قرار گرفته اند.
احمدی بیان داشت: شاخص های ارزیابی در این کنگره شامل شاخصهای عمومی نظیر: کیفیت اثرگذاری در دیگران، نقش آفرینی مادری، نقش آفرینی جهادی، تولید اثر ملی یا جهانی و شاخصهای اختصاصی در هر بخش متناسب با آن بخش تعریف شده است.
وی گفت: در ادامه این کنگره استان فارس در نظر دارد به برگزاری برنامه هایی نظیر برپایی نمایشگاه حاصل دستاوردهای زنان، شناسایی خانواده های تاثیر گذار در عرصه فعالیتهای هشت گانه، شناسایی زنان توانمند در جامعه عشایری و معرفی بانوان توانمند دارای معلولیت بپردازد.
احمدی افزود: بانوان و سرآمدان استان که در عرصههای فرهنگ و هنر، تعلیم و تربیت، گفتمان سازی و رسانه، فعالیتهای اجتماعی، اقتصاد و کارآفرینی، علم پژوهش و فن آوری، سیاست گزاری و حکمرانی و ورزش، علاوه بر نقش آفرینی مؤثر در ارتقا هویت و اصالت خانواده و سایر فعالیتهای ارزشمند، مؤثر هستند، میتوانند با مراجعه به سایت http://www.banooiran.ir در دومین کنگره ملی بانوان تاثیرگذار شرکت نمایند. ما امیدواریم با تشکیل سازوکاری جدید در قالب یک کنگره سالانه، با مشارکت بانوان ضمن بزرگداشت زنان اثرگذار کشورمان در عرصههای مختلف علمی و فرهنگی، اقدامی عملی در افزایش خودباوری، کرامت زنان و انسجام اجتماعی آنان برداریم.
نظرات شما ( 1 نظر )