به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، این نشست با مربی گری جمالی یکی از کارآفرینان برتر شهرستان اقلید برگزار شد، در این کارگاه که با استقبال خوب دانش آموزان و تعدادی از بانوان همراه بود حاضرین در جلسه در دو گروه آموزش دیدند.
جمالی نحوه برش عروسک با دو اندازه بزرگ و کوچک، طرز دوخت و برش، آموزش ساخت عروسک بزرگ و کوچک خرگوش از طریق ترسیم الگوی آموزشی را بیان کرد.
سیدضیاء شریفی دبیر انجمن اندیشه نیکان طبیعت زاگرس و مجری طرح توانمندسازی جوامع محلی حوزه تالاب کافتر در حاشیه این کارگاه اظهار داشت: بنا داشتیم طرح آموزش خانواده ها را در طول دوره به صورت متمرکز اجرا کنیم که با توجه به مشکلات پیش رو از جمله مشکل ایاب و ذهاب جوامع محلی ، کمبود زمان، کوتاه بودن روزها و سرمای هوا تصمیم بر آن شد که از برنامه های بعدی کارگاههای آموزشی به صورت چرخشی برگزار شود.
شریفی، با توجه به مشغله های زندگی بانوان روستایی و نیز فاصله زیاد روستاهای اطراف، از استقبال خانواده ها و هم چنین مسوول پایگاه مقاومت بسیج حضرت زینب (س) تقدیر و تشکر کرد و ادامه داد: بانوان با توسعه مشاغل خانگی نقش تاثیر گذاری در فرهنگ سازی احیای تالاب ها دارند.
در ادامه و پس از اتمام جلسه آموزشی گروه اول، یک کارگاه آموزش مباحث محیط زیستی با حضور بهرام میرزایی دبیر انجمن دوستداران زاگرس سبز اقلید و سرحد برگزار شد.
در این کارگاه شرکت کنندگان با مباحث انواع آب، کمپوست، انواع زباله، تعریف تفکیک و تجزیه زباله و شیرابه و هم چنین طرح جمع آوری درب بطری آشنا شدند.
علی بخش نجاتی رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اقلید هم با مهم برشمردن احیای کافتر خواستار بهره گیری از حداکثر ظرفیت ها برای احیای این تااب شد و گفت: خشکی تالاب کافتر زیان های جبران ناپذیری به ساکنان جوامع محلی می زند.
در پایان به 10 نفر از شرکت کنندگان به هر کدام یک لیوان شخصی اهدا شد و ضمن آشنا ساختن شرکت کنندگان با فواید استفاده از لیوان شخصی به جای لیوان یکبار مصرف جلسه به اتمام رسید.