به گزارش خبرنگاران گروه صنعت و تجارت گزارش خبر، پانصد و پنجاه و سومین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و پانصد و پنجاه و چهارمین کارگروه احیا و فعال سازی واحدهای راکد استان به ریاست محمد هادی ایمانیه با ۵ دستور کار در زمینه تولید سبد میوه، ساخت مسکن، تولید فرمالین و انواع رزین، طرح بره پرواری، سنگبری و... تشکیل شد.
استاندار فارس در این جلسه مدیران را از بد اخلاقی عدم رعایت حقوق سرمایهگذاران و بدقولی بر حذر داشت و گفت: به عنوان مدیریت ارشد استان حامی سرمایهگذاران هستم؛ رعایت حقوق سرمایهگذار با توجه بر اینکه مجوزهای لازم برای متقاضی از قبل صادر شده است وظیفه همه دستگاههای دولتی است.
وی با تاکید بر اینکه میبایست سرعت رفع مشکلات بنگاههای اقتصادی افزایش یابد افزود: مابین این جلسات جلسهای با معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری برگزار و موارد با حضور ایشان بررسی و در صورت عدم حل مسائل،موضوعات در این جلسه مطرح شود.
دکتر ایمانیه با بیان اینکه ۹۰ درصد مشکل بنگاههای اقتصادی مربوط به مسائل مالی است اظهار داشت: به دنبال پیاده کردن روشهای مالی جدید به جز دریافت تسهیلات برای واحدهای اقتصادی باشید.
احیا واحدهای راکد، مسیری منطقی و میانبر برای جهش در حوزه صنعتی استان
استاندار فارس خطاب به صاحبان سرمایه گفت: سرمایهگذاران به خریداری کارخانههای راکد وارد شوند و سپس برای احیای آن اقدام نمایند؛ این مسیری منطقی و میانبر برای جهش در حوزه صنعتی استان است.
نماینده عالی دولت در فارس خواستار ایجاد نظام ایده و نیازها در صنعت شد و تصریح کرد: صاحبان سرمایه و نیازمندان به سرمایه که ایدههای عملیاتی دارند از طریق این نظام به همدیگر معرفی شوند.
وی در بخش دیگر سخنان خود تسهیلات تبصره ۱۸، صاحبان سرمایه، ۱۰ هزار میلیارد تومان مصوبه سفر دوم دولت برای تسهیلات و مابع التفاوت وام بانکهای خصوصی تا ۵۰ درصد و بانکهای دولتی تا ۸۰ درصد را چهار راه تامین منابع مالی خروج بنگاههای اقتصادی از رکود عنوان کرد و گفت: شورای خروج از رکود بنگاه های اقتصادی تشکیل شود و هر روز روشهای خروج واحدها از رکود بررسی و مسیرهای احیا ایجاد شود.
وی در پایان تصریح کرد: برای احیای کارخانههای راکد به منابع کمتری نیاز است که نتیجه نهایی آن اشتغال و افزایش تولید است لیکن برای احداث واحد جدید نیازمند تامین مالی فراوانی هستیم.
در این جلسه همچنین مصوبات رفع موانع ۵۶ بنگاه اقتصادی در کمیته تخصصی ذیل کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در این جلسه قرائت شد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت فارس؛ مشکلات ۶۱ بنگاه اقتصادی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان بررسی و برطرف شد
حمیدرضا ایزدی گفت: استفاده از همه اختیارات ، ظرفیت و امکانات دستگاههای اجرایی ذی ربط در رفع موانع پیش روی بنگاه های اقتصادی ضرورت دارد.
مدیر کل صنعت ، معدن و تجارت استان فارس گفت: سه شنبه چهاردهم آذرماه، پا نصد و پنجاه و سومین کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و پانصدو پنجاه و چهارمین کارگروه احیا و فعال سازی واحدهای راکد استان ، در سالن جلسات شهید قاضی استانداری فارس به ریاست محمدهادی ایمانیه استاندار فارس دبیری صنعت ، معدن و تجارت و با حضور سایر اعضاء کارگروه و روسای بانکهای عامل وکارشناسان ذی ربط برگزار و موارد مطرح شده با محوریت بررسی ، اتخاذ راهکارهای برون رفت از چالشهای موجود در عرصه تولید و اشتغال و هموار کردن زمینه رشد و توسعه فعالیتهای تولیدی ۶۱ واحد تولیدی با اهتمام جدی دستگاههای ذی ربط جهت حل موضوعات بنگاه های اقتصادی تصمیم گیری شد.
حمیدرضا ایزدی با اشاره به تصویب مصوبات رفع مشکلات تعداد ۵۶ مورد از مشکلات بنگاه های اقتصادی در کمیته تخصصی ذیل کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و بررسی رفع مشکل ۵ بنگاه اقتصادی در کارگروه استانی افزود: موضوعات مطرح شده در نشست مذکور طرح تولیدسبدمیوه، ساخت مسکن، فرمالین و انواع رزین، طرح بره پرواری، سنگبری و... بودکه موضوعات درخواست تسهیلات، درخواست مجوز ساخت، خروج از لیست سیاه بانکی و … بررسی و مصوبات لازم تصویب شد.
ایزدی با اشاره به تسهیل فرآیند تولید و اشتغال بعنوان اهداف کارگروه تسهیل و لزوم توجه به مشکلات واحدهای تولیدی و تلاش برای رفع آنها اظهار داشت: ضرورت دارد تا دستگاههای اجرایی ذی ربط در رفع موانع پیش روی بنگاه های اقتصادی از همه اختیارات ، ظرفیت و امکانات خود استفاده کنند.
در این جلسه برخی از مدیران و مسوولان دستگاههای اجرایی و بانکهای استان به بیان راهکارهای خود برای حمایت و رفع موانع پیش روی واحدهای تولیدی پرداختند.