به گزارش خبرنگاران گروه صنعت و تجارت گزارش خبر، علیرضا بصیری با بیان اینکه 70درصد از محصول زیتون شهرستان به منظور تهیه کنسرو استفاده می شود؛ گفت: زمان برداشت زیتون کنسروی درشهریورماه و زیتون روغنی در آبانماه است.
وی اظهارکرد: پیشبینی میشود امسال بالغ بر100 تن زیتون در نیریز تولید و روانه بازار مصرف شود.
این مقام مسئول ابرازکرد: ارقام غالب زیتون در نیریز شامل کنسروالیا، فیشمی، زردزیتون و شیراز است.
او بیانکرد: فرآوری زیتون بهمنظور تهیه کنسرو، ترشی و روغنکشی با "سود" و "دستی" انجام و به شهرستانهای اطراف از جمله فسا و سروستان ارسال میشود.
بصیری به عملیات باغی انجامشده در قالب طرح اصلاح، بهسازی و توسعه باغهای زیتون که هرساله با تخصیص اعتبار دولتی انجام میشود؛ اشاره کرد و گفت: پیوند، هرس و تغذیه از مهم ترین این اقدامات در طول یک سال گذشته است.