به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، دکتر «سید ابوالفضل هاشمی اصل» احداث بیمارستان هزار و ۲۱۶ تخت خوابی جایگزین بیمارستان نمازی؛ تکمیل بیمارستان جنرال ۳۱۳ تختخوابی حضرت خاتم الانبیاء(ص)؛ تکمیل بیمارستان ۲۸۹ تختخوابی اعصاب و روان شهر جدید صدرا؛ تکمیل بیمارستان حضرت زینب (س) در شیراز؛ تکمیل و تجهیز بیمارستان حضرت امام علی (ع) کازرون؛ تکمیل بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی شهرستان داراب؛ تکمیل بیمارستان ۶۴ تختخوابی مصیری شهرستان رستم؛ تکمیل بیمارستان ۳۲ تختخوابی قادرآباد شهرستان خرم بید؛ تکمیل بیمارستان ارسنجان و تکمیل پروژه های بهداشتی در جای جای استان را از جمله این مصوبات برشمرد که تا پیش از این سفر، برخی به طور کلی از چرخه ساخت خارج شده و برخی نیز با تلاشی مضاعف، حیاتی تازه یافتند.
او دهمین پروژه مصوب در سفر رئیس جمهور به استان فارس را ساخت بیمارستان حضرت صدیقه طاهره(س) در شهرک میانرود شیراز عنوان کرد که در قالب ۷۰۰ تخته احداث می شود.
به گفته معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز، تامین اعتبار ساخت این بیمارستان بر عهده سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت قرار گرفته و مقرر شده که این بیمارستان تا پایان سال ۱۴۰۶ به بهره برداری برسد؛ اما با پیگیری های استانداری، نمایندگان مجلس و دانشگاه علوم پزشکی شیراز، قرارداد این مجموعه به سمت تهاتر نفتی هدایت شد.
او با اعلام خبر تامین اعتبار کامل این پروژه، از واگذاری مراحل ساخت آن به قرارگاه سازندگی حضرت خاتم الانبیاء (ص) خبر داد و گفت: پس از انجام مطالعات زمین شناسی، مشخص شد که زمین اول این بیمارستان روی چهار گسل قرار دارد و در همین راستا، تامین زمین این مجموعه با همکاری ارتش و سایر ارگان ها انجام و قرارداد اعتباری آن منعقد شد.
دکتر هاشمی اصل اضافه کرد: زمین ساخت این پروژه که در منطقه کمیل آباد به سمت کرونی قرار دارد، نوروز امسال تحویل شده است.
105 پروژه بهداشتی فارس، در مرحله تکمیل و بهره برداری
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: از جمله تاکیدات مقام معظم رهبری خطاب به مسوولان نظام سلامت کشور، تقویت نظام شبکه و محرومیت زدایی در تمامی خاک پهناور کشور بوده است که در فارس پهناور، این مهم در تداوم اقدامات زیرساختی انجام شده، با پیگیری های دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بار دیگر مورد توجه قرار گرفته و در ردیف مصوبات سفر استانی رئیس جمهور به فارس در سال 1400، جای گرفت.
دکتر هاشمی اصل افزود: در این مسیر، اختصاص 120 میلیارد تومان به تکمیل 105 پروژه بهداشتی در فارس طی سال های 1400 و 1401 مورد توجه قرار گرفته که تا کنون 22 میلیارد تومان از این مبلغ، از سوی سازمان برنامه و بودجه مورد توجه قرار گرفته است. همچنین در مسیر تحقق این گام مهم زیرساختی در عرصه سلامت فارس، تفاهم نامه ای مشترک به امضای وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی شیراز رسیده است که هر یک 50 درصد از اعتبار موردنیاز برای تکمیل این پروژه ها را تامین کند.
او اظهار کرد: در عمل به این تفاهم نامه سلامت محور، تا کنون مجموعه وزارت بهداشت مبلغ 279 میلیارد تومان را تعهد کرده که از این میزان تا به حال، حدود 35 درصد محقق و منجر به افزایش پیشرفت متوسط 20درصد در سایر پروژه ها شده است و بهره برداری از 40 پروژه بهداشتی در جای جای فارس را به همراه داشته و این روند همچنان ادامه دارد.
دکتر هاشمی اصل روند توسعه این پروژه ها را پرقدرت و امیدوار کننده ارزیابی کرد و از میانگین رشد 78 درصدی در مجموع پروژه ها خبر داد.