به گزارش خبرنگاران گروه صنعت و تجارت گزارش خبر، عبدالرسول جوکار گفت: در سال جاری کشاورزان کوار 200 هکتار از زمینهای زراعی خود را به کشت سیر اختصاص داده اند و پیش بینی میشود بالغ بر 4 هزار تن محصول برداشت کنند.
جوکار افزود: نیاز آبی کم، اقتصادی بودن تولید، قابلیت عرضه به شکل خشک وتر و همچنین سهولت انبارداری از ویژگیهای مثبت کاشت این محصول است.
او اظهار کرد: این گیاه در شهرستان کوار در ماههای مهر و آبان کاشت میگردد و برداشت آن تا خرداد ماه ادامه دارد، متوسط عملکرد سیر خشک در شهرستان 20 تُن در هکتار است.
جوکار بیان کرد: محصول تولیدی به دلیل کیفیت مطلوب به نقاط مختلف کشور و کشورهای حوزه خلیجفارس صادر میشود.