به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، اسفندیاری در خصوص پيشبينی اعتبار لازم جهت پروژهای نيمه تمام شهرستان خنج اظهار داشت: باید از ظرفیتهای قانونی در این زمینه بهرهگیری کرد تا با تامین اعتبار شتاب لازم به اجرای طرحهای نیمه تمام داده شود.
احمد عبدالهی مدیر بنیاد مسکن شهرستان خنج نیز در این نشست با ارائه گزارشی از طرحهای عمران روستایی در این شهرستان و با تقدیر از همراهی و حمایت فرماندار خنج ابراز داشت: تامین منابع درآمدی بنیاد مسکن برای شتاب بخشی به اجرای طرحهای نیمه تمام موضوعی است که میبایست با اولویت دنبال گردد.
احمد عبدالهی با اشاره به تحولات به وجود آمده ناشی از توسعه روستایی در مناطق روستایی این شهرستان افزود: هر چند در سالهای گذشته حجم فعالیتهای توسعه در مناطق روستایی بالا بوده است اما حجم محرومیتها نیز در این مناطق بالا است و میطلبد تا در سال پشتیبانی تولید توسعه روستایی در این شهرستان شتاب بیشتری گیرد.
وی، کل مبلغ اعتبارات بنیاد مسکن در شهرستان خنج در سال گذشته در زمینه عمران روستایی را 98 میلیارد و 910 میلیون تومان اعلام کرد و گفت: این اعتبارات در قالب تسهیلات و وامهای بلاعوض و تسهیلات کم بهره به متقاضیان پرداخت شده است.
مدیر بنیاد مسکن شهرستان خنج ادامه داد: این اعتبارات از محل منابع ملی ، تسهیلات بانکی و آورده متقاضیان تامین و صرف بهسازی معابر روستایی ، آسفالت معابر شهری و روستایی ، بازنگری طرحهای هادی روستایی ، بهسازی مسکن شهری و روستایی و آغاز طرحهای تامین مسکن ملی در شهرستان خنج شده است.
عبدالهی با بیان اینکه اجرای طرحهای تامین مسکن ملی یکی از کارکردهای اصلی بنیاد مسکن دراین شهرستان است افزود: فاز یک طرح اقدام ملی مسکن در شهرستان خنج در قالب 307 واحد مسکونی آغاز گردید ، 100 واحد ساختمانی این طرح تا پایان سال گذشته در مرحله اسکلت رسید ، 516 هزار میلیون ریال صرف اجرای این طرح تا پایان سال گذشته گردید.
مدیر بنیاد مسکن شهرستان خنج خاطر نشان کرد: طرح اقدام ملی در فاز دوم نیز کلید خورد و تا پایان سال گذشته 153 هزار و 500 میلیون ریال برای آن هزینه شده است که از محل تسهیلات و آورده متقاضیان تامین شده است.