به گزارش خبرنگاران گروه اقتصاد گزارش خبر، با نزدیک شدن به برگزاری اجلاس بینالمللی کار، روز گذشته خبر حضور ۴۳ نفر از نمایندگان کارگران، کارفرمایان و نمایندگان مجلس در این اجلاس و سفر به سوئیس منتشر شدکاربران در فضای مجازی میگویند مسئولان این روزها وعده جراحی اقتصادی و صرفهجویی در هزینهها را میدهند اما یک هیئت ۴۳ نفره از وزارت کار را برای شرکت در کنفرانس "آنلاین" به سوئیس فرستاده اند.
مشاور رسانهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در صفحه شخصی خود توضیح داد: این اجلاس مهمترین نشست جهانی در حوزه کار است که هرسال با حضور کشورهای مختلف در ژنو برگزار میشود.
بهزاد مهرکش میگوید: در سال ۲۰۲۰ این اجلاس برگزار نشد و ۲۰۲۱ هم مجازی بود. در سال ۲۰۱۷ هیئت ایرانی ۴۴ نفر، در سال ۲۰۱۸ تعداد ۳۶ نفر و در سال ۲۰۱۹ تعداد ۴۳ نفر در این اجلاس شرکت کردند.
او گفت: امسال هم این اجلاس مانند ادوار گذشته به صورت حضوری و مجازی برگزار خواهد شد و هیئتهای کارگری و کارفرمایی به انتخاب خودشان و تعدادی هم از دولت و مجلس در آن حضور خواهد داشت.
در همین خصوص حجت الله عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در واکنش به خبر اعزام ۴۳ نفر از وزارت کار به سوئیس در دوران جراحی اقتصادی گفت: اجلاس بینالمللی کار یکی از موسسات سازمان ملل متحد است که به امور کار و کارگران میپردازد و هنوز فهرست این افراد توسط وزارت کار برای حضور در این اجلاس نهایی و بسته نشده است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در واکنش به خبر اعزام ۴۳ نفر از وزارت کار به سوئیس گفت: تعدادی که از طرف دولت برای حضور در اجلاس بینالمللی کار خواهند رفت، نسبت به دوره های قبل کمتر خواهد بود ضمن اینکه هنوز فهرست افراد نهایی نشده است.
حجتالله عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در واکنش به خبر اعزام ۴۳ نفر از وزارت کار به سوئیس در دوران جراحی اقتصادی گفت: اجلاس بینالمللی کار یکی از موسسات سازمان ملل متحد است که به امور کار و کارگران میپردازد و هنوز فهرست این افراد توسط وزارت کار برای حضور در این اجلاس نهایی و بسته نشده است.
وی ادامه داد: در دورههای قبل تعداد افراد شرکت کننده در اجلاس بینالمللی کار بیش از ۴۰ نفر بود که اکثریت آنها از نمایندگان کارگری و کارفرمایی بودند. دولت در دورههای قبل این اجلاس، پرتعداد شرکت میکرد اما اکنون تصمیم بر حضور ۴۳ نفر قطعی نیست و ما اصلا این فهرست را نبستهایم.
عبدالملکی تاکید کرد: تعدادی که از طرف دولت برای حضور در اجلاس بینالمللی کار خواهند رفت، قطعا نسبت به دوره های قبل کمتر خواهد بود. البته اکثریت افراد برای حضور در این اجلاس نیز نمایندگان کارگری و کارفرمایی هستند.