به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، علی فلاحی گفت: فارس رتبه اول تولید خاویار و گوشت ماهیان خاویاری در بین استان غیرساحلی را دارد.
وی با بیان اینکه در سال جاری بیش از 150 تن گوشت خاویار در فارس تولید شده است، تصریح کرد: انواع ماهیان خاویاری در این استان عمدتا شامل گونه های فیل ماهی، استرلیاد، سیبری و ازون برون است.
به گفته فلاحی؛ در استان فارس سه مرکز پرورش ماهی خاویاری با ظرفیت تولید سالانه 167.5 تن گوشت و 3.8 تن خاویار فعالیت می کند.
مکانیزه ترین مزرعه پرورش ماهیان خاویاری کشور
مدیر شیلات و امورآبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به اینکه مکانیزه ترین مزرعه پرورش ماهیان خاویاری کشور در این استان وجود دارد، بیان کرد: این مزرعه مجهز به دستگاه سونوگرافی برای تعیین جنسیت ماهیان پرورشی است.
فلاحی؛ از اقدامات صورت گرفته به منظور کاهش تلفات و افزایش تولید از طریق افزایش سطح ایمنی زیستی نیز سخن گفت و افزود: این اقدامات شامل اجرای برنامه های مدیریت بهداشتی براساس استاندارد HACCP، استفاده از تقویت کننده سیستم ایمنی زیستی در جیره غذایی ماهیان و کاهش استرس در مزرعه به وسیله بهبود اقدامات مدیریتی می باشد.
مدیر شیلات و امورآبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان فارس ابراز کرد: خاویار استحصال شده و گوشت خاویار به کشورهای حاشیه خلیج فارس، کشورهای اروپایی و به روسیه صادر شده است.