به گزارش خبر، بنابر اعلام نویان نگین پارسیان، به منظور ریلگذاری فناورانه صنایع بزرگ بویژه صنعت آزمایشگاهی و انتقال و بومی سازی فناوری "اولین مرکز نوآوری و مدیریت فناوری IVD" در نویان با حمایت مجلس شورای اسلامی؛ اهتمام و سرمایه گذاری بخش خصوصی در کشور افتتاح گردید.
در آیین افتتاح "مرکز نوآوری و مدیریت فناوری IVD نویان"، جنای آقای دکتر شاکری؛ عضو هیأت رئیسه فراکسیون اقتصاد دانش بنیان و کارآفرینی و جناب آقای دکتر مجتبی توانگر عضو کمیسیون اقتصاد و رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال ضمن بازدید از آزمایشگاهها، فناوریها و تکنولوژیهای به روز شرکت، به بومی سازی فناوری و تولید داخلی با برخورداری از ظرفیت و توانایی جوانان خوش استعداد کشور تأکید کردند.
دکتر شاکری ضمن قدردانی از اقدامات شرکت نویان نگین پارسیان جهت توسعه این صنعت و جلوگیری از مهاجرت؛ جذب و نگهداری نخبگان در داخل کشور افزود: مجلس شورای اسلامی در سال جاری با تصویب قوانین حمایت از شرکت های دانش بنیان، زمینه حمایت از شرکت های نوآور و فن آور را فراهم نموده و مجلس به صورت مستقیم بر پیشرفت آن نظارت خواهد داشت.
وی گفت: ضروری است که علاوه بر سیاستگذاریها و حمایت ها، نظارت بر چگونگی اجرا نیز مورد توجه و مطالبه گری قرار گیرد.
دکتر مجتبی توانگر نیز ضمن ابراز خرسندی از ایجاد شرکت های نوآور و فناور در کشور، پیگیری مطالبات بخش خصوصی جهت برونرفت از مشکلات را یکی از وظایف مجلس دانست و اشاره کرد بخش خصوصی نوآور و فناور می تواند به مثابه مشاورین مجلس عمل کرده و مشکلات این بخش و راهکارهای برون رفت از موانع را به مجلس ارائه دهند.
مهندس محمد صالحی؛ مدیرعامل شرکت نویان نگین پارسیان، در جریان این بازدید اهداف مهم مرکز را پیاده سازی طرح و ایدههای فناورانه تا مرحله تجاری سازی توسط بخش خصوصی برشمردند. در این مرکز با بهره مندی از تجربیات صاحبنظران اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور نسبت به آموزش و توانمندسازی، مشاوره و منتورینگ، شبکه سازی و تیم سازی، استقرار تیم ها، هدایت جهت تأمین منابع و تجاری سازی برنامه ریزی و اقدام شده است.
وی خاطر نشان کرد؛ پیاده سازی اقتصاد دانش بنیان و ارزآورری برای کشور با توجه به صادرات محصولات دانش بنیان یکی از اهداف مهم این شرکت خواهد بود که از طریق راه اندازی مرکز در حوزه صنعت IVD محقق خواهد شد.
نمایندگان خانه ملت همچنین پیشنهاد نمودند چالش های مهم صنعت آزمایشگاهی احصاء و موضوعات جهت توسعه صنعت و رفع موانع طی کمیته ای مشترک مورد بررسی و اقدام قرار گیرد.
حمایت از تولید داخل و قرار گرفتن در مسیر فناوری یکی از اولویت های مجلس شورای اسلامی است که بصورت جدی مورد توجه بوده و مطالبات صنعتگران و تولیدکنندگان فعال کشور از طریق اختیارات قانونی مجلس شورای اسلامی قابل پیگیری است.