وی اضافه کرد: متقاضیان زمین در شهرکهای صنعتی که بعد از انعقاد قرارداد نتوانند در مهلت قانونی(یک سال پس از دریافت زمین) ساخت و ساز خود را شروع و در مسیر بهرهبرداری قرار گیرند؛ به هیات حل اختلاف و داوری معرفی و در صورت تداوم روند و عدم ایجاد واحد تولیدی، قرارداد آنها فسخ میشود.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کردستان افزود: هرگونه اقدام به فروش و واگذاری زمین به شخصی دیگر(بدون مراجعه به شرکتشهرکها) از سوی افرادی که از زمین صنعتی برخوردارند، اقدامی غیرقانونی است و به شدت و بدون اغماض با این موارد برخورد قانونی میکنیم چرا که این اقدامات علاوه بر اینکه مشکلات حقوقی برای صاحبان این اراضی ایجاد میکند برای توسعه صنعتی و تکمیل شدن شهرک های صنعتی هم مانع جدی است.
خسروی با اشاره به اینکه تعدادی از متقاضیان زمین صنعتی در استان، پس انعقاد قرارداد، به هر دلیلی نتوانستند اقدام به اجرای طرح صنعتی خود کنند ، یادآور شد: در سه سال اخیر به ۲۹۵ قرارداد زمین راکد و اقدام نشده_ بعضا با قدمت بیش از ۲۰ سال و عمدتا بالای ۱۱ سال _رسیدگی شد و بعد از طیِ پروسه در هیات حل اختلاف و داوری تعیین تکلیف شدند.
وی با اعلام اینکه از تعداد مذکور ۲۲۰ مورد ، اقدام به آغاز سرمایه گذاری و اجرای واحد تولیدی کردند، گفت: ۷۰ قرارداد هم به مساحت بیش از ۳۶ هکتار فسخ شدند که از لحاظ قانونی میتوانیم آنرا به سرمایهگذاران و متقاضیان جدید واگذار کنیم.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کردستان با اشاره به اینکه در بازپسگیری اراضی راکد در شهرکهای صنعتی؛ کردستان در کشور جزو استانهای پیشرو است، افزود: در حال حاضر قرارداد معطل و راکد در شهرکهای صنعتی نداریم و این نویدبخش رشد تولید صنعتی در استان است.
خسروی ضمن تشکر از دستگاه قضایی استان یادآور شد: تعامل و همکاری دستگاه قضایی در استان یکی از مهمترین عوامل تعیین تکلیف اراضی راکد در شهرکهای صنعتی استان و تسریع در این امر مهم است.